Survivor 2023 bitti mi ? Acun ılıcalı açıklama yaptı!

Vatandaşlar 2023 Survivor'ın ne zaman devam edeceğini ya da devam edip etmeyeceğini merak ediyor.

Yayınlanma:
Survivor 2023 bitti mi ? Acun ılıcalı açıklama yaptı!

Survivor 2023 bitti mi? Ne zaman başlayacak? Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından Türkiye'yi yasa boğan ölüm haberleri gelmeye devam ediyor. Türkiye'nin gündemi 12 gündür 2023'te yüzyılın felaketi olarak adlandırılan deprem. Hal böyle olunca birçok dizi ve yarışma programı çekimleri ertelendi ya da durduruldu. Peki Survivor yarışması bu yıl bitti mi? Ne zaman başlayacak? Bu soruların cevabı vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

TV8 televizyon ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasının çok sayıda izleyicisi bulunuyor. Vatandaşlar depremin ardından Survivor'ın ne zaman yayına başlayacağını merak ediyor. Ülkemizi yasa boğan depremlerin ardından enkaz çalışmaları devam ederken binlerce vatandaşımız hayatını kaybediyor. Bunun yanı sıra mucize kurtuluşlar da yaşanıyor. Survivor yarışmasının tekrar ne zaman yayınlanacağını merak eden vatandaşlar araştırmalarını sürdürüyor. Peki 2023 Survivor devam edecek mi? Ne zaman başlayacak?

SURVIVOR YARIŞMA PROGRAMI BİTTİ Mİ?

TV8 kanalında yayınlanan Survivor 2023 bitti mi merak ediliyor. Bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bu konuda bir açıklama yapılır yapılmaz sizlerle paylaşılacaktır.

SURVIVOR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2023 Survivor yarışmasının yayınlanıp yayınlanmayacağı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Bu konu henüz netlik kazanmadı. Survivor yarışmasının tekrar ekranlarda ne zaman yayınlanacağı hakkında bir açıklama yapılırsa bu haber içeriğine eklenecektir.

ACUN ILICALI YUNANİSTAN SURVİVOR'A CANLI BAĞLANDI

Acun Ilıcalı Yunanistan'daki Survivor yarışmasına canlı bağlanarak Türkiye'de yaşanan acı olaylardan bahsetti ve Yunanistan'a teşekkür etti. Ilıcalı canlı bağlandığı programda şu ifadelere yer verdi;

"Bildiğiniz gibi yıkıcı depremler oldu ve ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Her gün bu büyük felaketi yaşayan vatandaşlarımızın ölüm haberlerini alıyoruz. Birçok ülke bu acıyı bizimle paylaşıyor ve tüm dünyanın desteğini hissediyoruz. Ancak bu felakette bize büyük destek veren bir ülke çok özel. Bu ülke Yunanistan'dır. Depremi yaşadığımız ilk andan itibaren Yunan hükümetinin ve halkının hızlı ve inanılmaz desteği çok önemli."

Yunanistan'daki programın başlamasından bu yana Yunan halkından gördüğü sevgiyi her zaman dile getiren Acun, Türkiye'de herkesin bunu konuştuğunu söyledi. Yunan halkının yüreğindeki sevginin gücünü ve büyüklüğünü artık Türkiye'de herkesin hissettiğini belirten Acun, Yunan hükümetinin hızlı reaksiyonu ve Yunan televizyonunun büyük duyarlılığının yanı sıra arama kurtarma ekiplerinin başarısına da değindi ve ekledi.

"Her zaman söylediğim gibi biz iki komşu ülkede yaşayan iki güzel ülkeyiz. Bakanlarımızın da söylediği gibi, birbirimize olan sevgimizi göstermek için bir felakete ihtiyacımız yok. Kendim ve ülkem adına Yunanistan hükümetine ve halkına çok ama çok teşekkür ediyorum. Başka ne diyebilirim ki, hepinizi çok seviyorum." Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.