Survivor 3 Nisan Kim Elenecek? Birleşme Partisi Öncesi Kim Gidiyor? Sabriye Diskalifiye mi Oluyor?

Survivor'da bu hafta kim elenecek? Survivır'da birleşme partisi öncesi adaya kim veda edecek? Eleme potasına kalan isimler kimler? İşte Survivor'ın son bölümü hakkında detaylı bilgi ve eleme potasına kalan isimler.

Yayınlanma:
Survivor 3 Nisan Kim Elenecek? Birleşme Partisi Öncesi Kim Gidiyor? Sabriye Diskalifiye mi Oluyor?

Ekranların en sevilen ve en çok izlenen yarışma programı olan Survivor'da önceki akşam ada konseyi toplandı. Toplanan konsey, adadan gönderilecek isimleri belirledi.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı kaybettikleri dokunulmazlık oyunu sonrasında adadan gönderilecek 2 ismi belirlemişti. Sonraki oyunu da ünlüler kaybedince, önceki akşam ünlüler takımı ada konseyinde toplandı ve adadan gönderilecek son isimlerini belirledi.

Önceki gün oynanan dokunulmazlık oyununda sahada bir biri ile tartışan ve gergin anlar geçiren ünlüler takımının bu gerginliği, akşam toplanan ada konseyine de taşındı. Oyun esnasında başlayan Serhat ve Sabriye kavgası, önce ada konseyine, ardından adada da devam etti.

Serhat Adem'i Seçti

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Serhat Akın ise ada konseyinde Adem'in ismini verdi ve ünlüler takımı da ortak karar olarak Sabriye'yi eleme potasına gönderdi.

Bu sonuçlara göre sona eren dokunulmazlık oyunlarında, ilk seriyi gönüllüler takımı kaybetti. İkinci dokunulmazlık oyununu da ünlüler takımı kaybetti. Gönüllüler takımında ise bireysel dokunulmazlığı kazanan Ogeday, Berna'nın adını söylemişti. Bu sonuca göre gönüllüler takımından da Erdi ve Berna eleme potasına kaldı. Ünlülerde ise Adem ve Sabriye eleme potasına kaldı.

Birleşme partisinden önceki son eleme gecesinde kimin gideceği ise büyük merak konusu oldu. Elenen ismi anında öğrenmek için 5haber'i takipte kalın.

Magazin haberlerinden, Survivor haberlerinden, son dakika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasında anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.