Survivor Birleşme Partisi 2017 Tarihi Belli Oldu-Birleşme Partisi Fragmanı İzle

Suvivor 2017 Birleşme Partisi tarihi belli oldu. Takımlar arasında önceki gün oynanan son ödül oyunu sonrasında Birleşme PArtisi beklenmeye başladı. İşte Survivor 2017 Birleşme Partisi saati ve fragmanı.

Yayınlanma:
Survivor Birleşme Partisi 2017 Tarihi Belli Oldu-Birleşme Partisi Fragmanı İzle

Önceki akşam ekranlara gelen Survivor'un son bölümünde, takımlar arasındaki son ödül oyunu oynandı. Ödül oyunu heyecanının yanı sıra Acun Medya ekibi ile Survivor takımının futbol karşılaşmaları, geceye damgasını vurdu. Peki Survivor Birleşme Partisi ne zaman? Survivor Birleşme Partisi saat kaçta başlayacak?

Önceki akşam ekranlara gelen son bölümünde oynana takımlar arası son ödül oyununda ünlüler takımı yarışmayı kazanmayı başardı. Yemek ödüllü olan bu oyunda kazanan hem tantuni yiyecekti. Ödülü kazanan ünlüler takımı, tantuni keyfi yaptı.

Ödül oyununun yanı sıra geceye, oynanan futbol karşılaşması damgasını vurdu. Acun Medya ile Survivor 2017 takımı, gecenin karşılaşmasında karşı karşıya geldi.

Kadrolar

Acun Medya'da kadro: doktor Metin Kuş, defansta İrem ile Alp Kırşan, orta alanda Savaş ile Acun Ilıcalı, forvette ise Maxi.

Survivor takımının kadrosu ise: kalede Ogeday Girişken, defansta Volkan Çetinkaya ve Adem Kılıççı, orta alanda Furkan Kızılay ve Serhat Akın, forvette ise İlhan Mansız forma giydi.

Maç Sonucu

30'ar dakikadan oluşan iki devre şeklinde oynanan karşılaşma 3-3'lük beraberlikle sona erdi. Acun Medya'da golleri, Maxi, Yasin (2) atarken, Survivor takımında ise Adem Kılıççı, Serhat Akın ve İlhan Mansız gol kaydetti.

Birleşme Partisi Ne Zaman?

Büyük bir merakla beklenen Survivor 2017 Birleşme Partisinin ise tarihi belli oldu. Birleşme partisi, bu akşam Tv8 ekranlarında naklen yayınlanacak.

Birleşme partisinde ise konuk ünlüler Mustafa Sandal ve eşi Emina Sandal, şeref konuğu ise Fatih Terim.

İşte Fragman

5haber.com |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.