Survivor Burak Yurdugör kimdir?

Survivor 2020 gönüllüler kadrosunda yarışacak olan Burak Yurdugör en dikkat çeken isimler arasında geliyor. Sporla ilgilenen Burak Yurdugör kimdir? Kaç yaşında? merak konusu oldu. Yeni sezonda iddialı yarışmacılar bulunmaktadır....

Yayınlanma:
Survivor Burak Yurdugör kimdir?

Survivor 2020 gönüllüler kadrosunda yarışacak olan Burak Yurdugör en dikkat çeken isimler arasında geliyor. Sporla ilgilenen Burak Yurdugör kimdir? Kaç yaşında? merak konusu oldu. Yeni sezonda iddialı yarışmacılar bulunmaktadır. Bunlardan biri de gönüllüler arasında erkek yarışmacılardan adından söz ettirecek olan Burak Yurdugör. Yaptığı açıklamada kazanmak için herhangi bir şey yapmasına gerek olmadığını savunan yarışmacıdır.

21 yaşında İstanbul doğumlu Babası İsviçre Zurich doğumlu fakat kökeni Yemen'e dayanıyor. Bir kız kardeşi olan  Burak Yurdugör, babaannesi ve ailesiyle birlikte yaşıyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma Uçuş Harekat Bölümünden mezun oldu ve şuan Anadolu Üniversitesi Havacılık yönetimi bölümünde eğitim alıyor. İlkokuldan beri sporla ilgilenen yarışmacı yüzme, basketbol,ve amerikan futbolu oynamıştır.  Aktif olarak şu anda Crossfit ve Fitness ile uğraşıyor.

Survivor’a katılan diğer yarışmacılar için bilgilere ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.