Survivor Gönüllülerde Bir Adanalı

2020 Survivor ünlüler gönüller yarışmasında gönüllüler takımında bir Adanalı yarışmacı bulunuyor. İşte o yarışmacı

Yayınlanma:
Survivor Gönüllülerde Bir Adanalı

TV8 yarışmalarında bir çok Adanalı isim dikkat çekiyor. En son MasterChef yarışmasına katılan ve yarışmayı 2. olarak tamamlasa da Adanalılar tarafından gönüllerin şampiyonu ilan edilen Alican Sabunsoy'un ardından gözler 16 Şubat'ta başlayacak olan 2020 Survivor Yarışmasına çevrildi.

Acun Ilıcalı Adana'nın potansiyelini bildiği için bu yılki yarışma da yine Adanalı yarışmacılara yer vermeyi ihmal etmedi. Hem ünlüler takımında hem de gönüllüler takımında 1'er Adanalı yarışmacı Survivor 2020'de yarışacak. İşte o yarışmacılar.

Survivor Yarışmasında Gönüllüler Takımındaki Adanalı Sadık Ardahan Uzkanbaş

Survivor Sadık Ardahan Uzkanbaş kimdir? Kaç yaşında?

1987 Adana doğumlu olan Sadık Arkadahan Uzkanbaş, Adanaspor altyapı takımlarda yıllarca forma şansı bulan ancak yaşadığı sakatlıklar sonrasında futbolu bırakmak zorunda kalan Sadık Ardahan Uzkanbaş Askerliğini tamamlayıp Adana'ya geri döndü. Askerden geldikten sonra şansını yurt dışında deneyen Sadık Ardahan Uzkanbaş, 2 Dubai'de yaşadıktan sonra 6 ayda Kazankistan'da yaşadı. Tekrar Adana'ya dönüp sporla uğraşmaya devam eden Sadık Ardahan, uzun yıllardır hayalini kurduğu Survivor'a başvuru yaptı ve 2020 survivor gönüllüler takımına seçilmeyi başardı.

Yıllarca Adana Anadolu mahallesinde ailesi ile beraber yaşayan ve arkadaşları arasında daha çok Ardahan ismiyle bilinen yarışmacı, son olarak Kenan Evren bulvarına taşındığı biliniyor.

Yarışma için TV8'e açıklamada bulunan Sadık Ardahan Uzkanbaş şunları söyledi;

"Yeni yerler, yeni kültürler ve yeni insanlar tanımayı çok seviyorum, bu yüzden imkanım olduğu süre içinde hep bir yerlere gidip görmek istiyorum. Ve şuan hayallerimden biri olan 2020 Survivor'da olmaktan dolayı kendimi oldukça şanslı hissediyorum. Ve hayallerime bır adım daha yaklaşmanın mutluluğu içerisindeyim. İnsanların yüzündeki tebessüm olmak istiyorum.

Arkasında hikaye bırakmış her insan sonsuza kadar yaşar, bende arkamda bir hikaye bırakmak için yaşıyorum."

Sadık Ardahan Uzkanbaş'a Survivor 2020 yarışmasında başarılar diliyoruz.

Survivor 2020 Ünlüler takımındaki Adanalı ise basketbolcu Şaziye İvegin. 

Basketbol'da Botaş altyapısından başlayıp şampiyonluk yaşayan kadroda kendine yer bulan Şaziye İvegün Üner, daha sonra 3 büyüklerde yıllarca forma şansı yakalamayı başarmıştı. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe formalarını da 2'şer dönem giymeyi başaran basketbolcu yüzden fazla milli formayı da terletmeyi başarmıştı.

Şaziye İvegin Üner hakkındaki haberi okumak için tıklayınız. 

Survivor'a katılan diğer yarışmacılar için bilgilere ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.