Survivor Gönüllülerde eleme potasına kalan isimler belli oldu

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor'da eleme potasına kalan isimler belli oldu. İşte elemeye kalan isimler.

Yayınlanma:
Survivor Gönüllülerde eleme potasına kalan isimler belli oldu

Tv8 ekranlarının sevilen ve reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor'un 3 Haziran akşamı yayınlanan son bölümünde dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı. Ünlüler takımının kazanması ile birlikte oyunu kaybeden gönüllüler takımı ada konseyine gitti.

Dokunulmazlık oyununun ardından toplanan ada konseyinde Gönüllüler takımında yarışmacılar, eleme potasına göndermek istediği yarışmacıları yazdı. Berna'nın bireysel dokunulmazlığının olması nedeniyle Elif, Ogeday, Gökhan ve Elif'in isimlerinin yazılacağı belirtildi.

Yarışmacılar isimleri yazdı ve sunucu Acun Ilıcalı, kağıtlara yazılan isimleri açıkladı. Buna göre kağıtlarda en çok yazılan isim olan Gökhan, eleme potasına kaldı. Elemeye kalan diğer ismi ise Berna belirledi ve Berna da Elif'i eleme potası için söyledi.

4 Haziran'da Belli Olacak

4 Haziran akşamı ekranlara gelecek yeni bölümde bir dokunulmazlık oyunu daha oynanacak ve bunda da kaybeden takım konseye gidip eleme potası için isim çıkaracak.

Serhat ve İlhan'ın Durumu

Ünlüler takımında son günlerde sakat olan İlhan Mansız ile Serhat Akın'ın da durumlarının iyi olduğu, Serhat'ın kısa sürede takıma döneceği öğrenildi. İlhan için ise biraz zaman gerekli olduğu öğrenildi.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.