Survivor Şaziye İvegin Üner Kimdir?

Milli basketbolcu olan Survivor Şaziye İvegin Üner Nereli? Şaziye İvegin Kaç Yaşında? Kendisini Survivor 2020'de izleyeceğiz.

Yayınlanma:
Survivor Şaziye İvegin Üner Kimdir?

Survivor yarışmasına dahil olan başarılı basketbolcu Şaziye İvegin Üner kimdir?  nerelidir? araştırılmaya başlandı.

Şaziye İvegin Üner 8 Şubat 1982 Adana doğumlu. Türk milli kadın basketbolcudur. Kısa forvet pozisyonunda görev almaktadır. Anadolu Ğniversitesinde işletme okumaktadır. Eski bir basketbolcu kızı olan Şaziye İvegin Üner 7. sınıfta iki kız kardeşiyle basketbola başladı. 3 kız kardeş Adana kulübü Botaş'ta 2 kez Türkiye Genç Kızlar Basketbol  Şampiyonasında şampiyon oldular. 22 yaşında takımının kaptanlığını üstlenerek ülkedeki en genç kaptan olan kadın basketbolcudur. Botaş kulubü ile yaşadığı Türkiye şampiyonluklarının ardından 3 büyüklere transfer olma başarısı göstererek çeşitli dönemlerde 2şer dönem 3 büyüklerin formasını terletti.

Sayısız kez giydiği milli takım formasıyla ülkesinin basketbol takımının başarılarına katkı sağladı. 7 Mayıs 2004'te Fenerbahçe'ye transfer oldu. Daha sonra Galatasaray ve Beşiktaş formalarını da terleten Milli basketbolcu, 3 sayılık atışlardaki başarısı ile Milli takımında vazgeçilmez isimleri arasında sürekli yer almayı başardı. Şaziye İvegin, Almeria İspanya'da düzenlenen 2005 Akdeniz Oyunları'nda altın madalya kazanan milli takım kadrosunda yer aldı.

Survivor 2020 yarışmasında kendisini izleyeceğimiz Şaziye İvegin Üner'in adadaki performansını merakla bekliyoruz.

Survivor 2020 kadro tamamlandı, survivor 2020 ne zaman başlıyor ? Survivor 2020'deki diğer isimler için tıklayınız.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.