Survivor'da araba ödülünü kazanan takım belli oldu-6 KIA Sportage sahibini buldu

Survivor'da büyük ödül sahibini buldu. Ödül oyununu kazanan takıma verilecek araba ödülü oynanan yarışmalar sonucu belli oldu. Ödül oyunu sonucu kazanan takım 6 adet KIA Sportage kazandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Survivor'da araba ödülünü kazanan takım belli oldu-6 KIA Sportage sahibini buldu

Ekranların en sevilen yarışma programı Survivor'da bu akşam büyük ödül heyecanı yaşandı.

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her bölümü ile binlerce izleyiciyi ekran başına kilitleyen Survivor yarışmasında bu akşam yarışmacılar araba ödülü için büyük bir mücadele verdi.

Büyük bir kapışma ve mücadeleye sahne olan ödül oyununda ödülün büyük olması, yarışmacıları ayrıca motive etmişti. Ödül oyununu kazanan takımın her bir yarışmacısının alacağı büyük ödülü, yarışmacının sunucusu Acun Ilıcalı KIA Sportage olarak açıkladı.

Ödül oyununu kazanan takımın her bir oyuncusuna verilecek olan KIA Sportafe arabasının özellikleri ve fiyatı hakkına bilgi edinmek için lütfen TIKLAYIN

Yarışmaya hızlı başlayan gönüllüler takımı, durumu 8-5'e getirmeyi başardı. Ünlüler, ödülün verdiği motivasyonla ve geride olmanın verdiği stresle oyuna tekrar asılarak durumu 9-8'e kadar getirmeyi başardı. Son oyunda toparlanan gönüllüler de durumu 9-9'a getirdi.

Durumun 9-9'a gelmesi ile birlikte bayrak yarışına geçildi ve ünlüler ile gönüllüler, en iyi kadın ve erkeği seçerek son oyuna yolladı.

Son bayrak oyununu ise gönüllüler kazandı. Gönüllülerin kazanması ile birlikte genel toplamda durum 1-1 oldu ve büyük ödülü sahibi finalde belli olacak.

Araba Ödülünü Ünlüler Kazandı

Son oyunda ünlüler takımı oyunu üstün tamamladı ve takımın her yarışmacısı 1'er KIA Sportage kazandı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden, magazin haberlerinden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.