Survivor'da büyük ödül hangi araba? Survivor ödül oyununda kaç araba verilecek?

Survivor'un yeni bölümünde ödül oyununda yarışmacıları büyük bir sürpriz bekliyor. Survivor'da bu akşam oynanacak olan oyunda ödül araba ödülü.

Yayınlanma:
Survivor'da büyük ödül hangi araba? Survivor ödül oyununda kaç araba verilecek?

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı ilk günden bu yana on binlerce izleyici tarafından büyük bir merak ve heyecanla takip edilen yarışma programı Survivor'da bu akşam büyük ödül heyecanı yaşanacak. Survivor'un yayınlanan yeni bölüm fragmanında ödül oyununu kazanan takımın alacağı ödül belli oldu.

Yayınlanan fragmanda yarışmacıların büyük bir merakla beklediği ödülü programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı açıkladı. Acun yaptığı açıklamada Survivor'un ödül oyununu kazanan takımdan her yarışmacıya birer otomobil verileceğini söyledi.

Survivor 2017'de sona yaklaşılması ile birlikte oyunlar zorlaştı. Oyunların zorlaşması ile birlikte ödüller de daha da güzelleşmeye başladı. Artık daha büyük ödüllerin ödül oyunlarında verilmesi ile yarışmacıların da hırsları ve istekleri arttı. Yayınlanan fragmanda Acun Ilıcalı'nın "Kazanan takımdaki 6 kişiye birer araba verilecek" demesi üzerine yarışmacılar adeta deliye döndü.

Bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümdeki ödül oyununda yarışmacıların üst düzey bir performans ortaya koymaları ve tabiri caizse adeta kendilerini parçalaması bekleniyor.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.