Survivor'da ceza oyununun kazananı belli oldu (Dokunulmazlık oyununda kim avantajı aldı?)

Survivor'da önceki akşam oynanan ceza oyununun kazananı belli oldu. İşte Survivor 27 Nisan gecesi bölümüne yaşanan olaylar ve ceza oyununun galibi.

Yayınlanma:
Survivor'da ceza oyununun kazananı belli oldu (Dokunulmazlık oyununda kim avantajı aldı?)

Tv 8 ekranlarının en sevilen ve ekranlarda en çok izlenen yarışma programı olan Survivor'a önceki akşam ödül oyunu heyecanı yaşandı.

Survivor 2017'de sonuna artık sayılı günler kaldı. Her bir oyunu şampiyonluk yolunda büyük bir başarı olan Survivor'da önceki akşam ceza oyunu heyecanı yaşandı. Yapılan ceza oyununu kazanan takım dokunulmazlık oyununa +1 puanla başlayacaktı. Bu nedenle çok önemli olan Survivor ceza oyunu nefesleri kesti.

Yeni bölümde başlayan ceza oyunun ilk raundunda gönüllüler 5-2 galip geldi. Bu oyundan sonra ikinci raundu ise ünlüler takımı 5-1 kazandı. Bu sonca göre ceza oyununun galibi gönüllüler takımı oldu.

Tartışmalar e zaman zaman çıkan kavgalarla da gündemde çok konuşulan olaylara dün br yenisi daha eklendi. Ünlüler takımından Furkan, Gökhan'ı eleştirdi. Gökhan'a' yönelik sert bir çıkış yapan Furkan, "Abi diyoruz, böyle abi mi olur? Veb abi diyorum ona. Abiler kurabiye olmuş." sözlerini söyledi.

Son dakika haberlerinden, sıcak gelişmelerden, kamu haberlerinden, magazin haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.