Survivor'da Elenen İsim Açıklandı (25 Nisan Kim Elendi?)

Survivor'da eleme heyecanı yaşandı ve adaya veda eden isim açıklandı. İşte Survivor'un ekranlara gelen son bölümünde yaşanan olaylar ve elenen isim.

Yayınlanma:
Survivor'da Elenen İsim Açıklandı (25 Nisan Kim Elendi?)

Ekranların bir numaralı yarışma programı Survivor'da bu akşam eleme gecesi yaşandı. Peki Survivor'da kim elendi. Survivor 2017'de 25 Nisan akşamı yarışmaya veda eden isim kim oldu?

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her bölümü ile reyting rekorları kıran Survivor 2017'de bu akşam eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasında kalan isimler ise önceki günlerde yapılan yarışma sonucuna göre yapılan oylarla belli oldu. Survivor'da Sabriye, Şahika ve Sema eleme için oylamaya kalan isimler olmuştu. Eleme potasına kalan bu isimler arasında sms oylaması yapıldı ve bu oylamaya göre Survivor adasına veda eden isim belli oldu.

26 Nisan akşamı yayınlanan son bölümde ada konseyi toplantı ve programın hem yapımcısı, hem de sunucusu Acun Ilıcalı, herkese teker teker söz verdikten sonra elemeye kalan yarışmacıların oylama sonuçlarını açıkladı. Bu sonuçlara göre en az oy alan isim olan Şahika, Survivor adasına veda eden isim oldu.

Geçen Hafta Kim Elendi?

Geçtiğimiz gün yaşanan eleme heyecanında adadan elenen isim Pınar oldu. Pınar, karar sonrası şunları söyledi: "Üzgünüm. Benim için hayırlısı buymuş. Buraya gelirken Kıbrıs'a gitmek istiyordum. Planlarım böyleyken meşalem sönmüş oldu. Hayat plan yaparken yaşadıklarımızdır. Ruhum yukarı çıkmış olayları izliyor gibi. Başarılarla dolu bir spor hayatım oldu. Burada herkesin bir son kullanma tarihi var. Umarım bundan sonra her şey arkadaşlarım için iyi gider."

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.