Survivor'da kavga eden Yasin ve Barış İçin Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi

Dün akşam yayınlanan bölümünde Barış ve Yasin oyun  sırasında kavga etti. Yumruk yumruğa kavga eden iki yarışmacıyı Acun Ilıcalı ödül oyunundan ihraç etti.

Yayınlanma:
Survivor'da kavga eden Yasin ve Barış İçin Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi

Survivor'da Dün akşam yayınlanan bölümünde Barış ve Yasin oyun  sırasında kavga etti. Yumruk yumruğa kavga eden iki yarışmacıyı Acun Ilıcalı ödül oyunundan ihraç etti.

Sevilen yarışma proğramı Survivor dün akşam 52. bölümü ile ekranlara geldi. Aynı takımda yarışan Yasin ve Barış kıyasıya yarışırken gergin anlar yaşadı. Birbirinin üzerine yürüyen iki yarışmacı sert şekilde itiş kakış yaşadı.

Acun Ilıcalı Müdahale etti ; Yasin Yumruklarını sıkarken barış'ında takım arkadaşına yönelik "insanlar tutuyor diye yap şovunu. gelmezden adam değilsin "dedi. Acun Ilıcalı iki yarışmacıyı da ödül  oyunundan ihraç etti.

Ilıcalı " Bu sezon ilk defa böyle birşey yaşıyoruz. gerginliğe belli çlçüde anlayışla karşılaşıyoruz. ama böyle birşeye müsaade etmeyiz. tansiyon yüksek olduğu için ikinizede nedenini sormak istemiyorum. Şu anda sakin olacağınıza dair ikinizdende söz aldım ancak bunun değerlendirmesini yapacağız. şu an için aldığımız karar Yasin ve Barış, bu oyundan ihraç edildiniz. Ekibimiz sizi ayrı yerlere götürecek. Oyunun kalanında yarışmayacaksınız. riske girmek istemiyoruz. iki dakika içerisinde 3 aylıkeneğinizi kaybolmasını istemeyiz. Sizi kaybetmek istemem ." dedi.

TV 8'de yayınlanan Survivor panaroma proğramnda Ilıcalı Şunları söyledi. "Sıkıntıar var Oyunda istemediğimiz şeyler oldu. Diskalifiye olurmu olmazmı bilmiyorum. Ödül çok önemliydi. tansiyon yükseldi.İki takım da kazanmak isteyince ortaya kıvılcımlar çıktı." dedi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.