Survivor'da Kim Elendi ? (21 Nisan 2020 )

Survivor 2020 'de haftanın ilk eleme adayları yarışmanın önceki bölümlerinde belli olmuştu. Oynanan dokunulmazlık sonrası gönüllüler takımında Barış Murat Yağcı ile ünlüler takımından Ezgi Hocaoğlu haftanın ilk eleme...

Yayınlanma:
Survivor'da  Kim Elendi ?  (21 Nisan 2020 )

Survivor 2020 'de haftanın ilk eleme adayları yarışmanın önceki bölümlerinde belli olmuştu. Oynanan dokunulmazlık sonrası gönüllüler takımında Barış Murat Yağcı ile ünlüler takımından Ezgi Hocaoğlu haftanın ilk eleme adayı olmuştu.

Yarışmanın diğer eleme adayları ise SMS oylama sonuçları sonrası belli oldu. SMS oylamasında Barış en çok oy aldığı için eleme adaylığı düştü.  Haftanın diğer eleme adayları ise gönüllüler takımından Gizem , Ardahan oldu. Ünlüler takımında eleme adayları ise Yunus Emre , Elif  ve Ezgi oldu.  Aycan Elif'in ismini verdi En çok oy alan ünlülerden Mert ise Yunus Emre'nin ismini verdi. Gönüllüler takımında ise Barış Gizem'in Evrim ise Ardahan'ın ismini verdi. Ezgi ise takım oylaması ile eleme potasında yar alıyordu.  Yarışmada elenen isim Acun Ilıcalı tarafından açıklanarak  Ezgi Hocaoğlu oldu.

Ezgi Hocaoğlu Kimdir ?

Milli Jimnastikçi olan Ezgi Hocaoğlu 22 Temmuz 1995 yılında İstanbul'da doğdu .5 - 16 yaş aralığında profesyonel olarak artistik cimnastik yaptı. 2017 yılında marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakultesi'nden Mezun oldu. Türkiye Cimnastik federasyonu'ndan pilates eğitmenlik belgesi aldı. Şu anda Pilates ve Cimnastik antrenörlüğüne devam etmektedir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.