Survivor'da Yasin ve Barış Diskalifiye mi oluyor ?

Survivor 2020 Yeni bölüm fragmanında Yasin Obuz ve Barış Murat Yağcı arasında yumruklar var. Survivor'da Yasin ve Barış  diskalifiye mi oluyor?Survivor fragmanında Yasin ve Barış yumruk yumruğa kavga ediyor. Arkadaşlarının...

Yayınlanma:
Survivor'da Yasin ve Barış Diskalifiye mi oluyor ?

Survivor 2020 Yeni bölüm fragmanında Yasin Obuz ve Barış Murat Yağcı arasında yumruklar var. Survivor'da Yasin ve Barış  diskalifiye mi oluyor?

Survivor fragmanında Yasin ve Barış yumruk yumruğa kavga ediyor. Arkadaşlarının zor ayırdığı ikili hakkında akıllara diskalifiye olacaklar mı sorusu geldi. Uzun zamandır araları kötü olan Yasin ve Barış kısa süre önce konuşmalarında aralarındaki sorunu hallettiklerini söylemişlerdi. Survivor 2020 yeni bölüm fragmanında Yasin ve Barış arasındaki gerilim ortaya çıkıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=XmJLA-GnJ-E

20 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümde yarışmacılar ödül oyunu için karşı karşıya gelecek ve annelerinin seçtikleri yemekleri yiyebilmek için mücadele edecekler. Oldukça önemli olan ödül oyununda rakibine karşı mağlup olan Barış, sinirlenerek elindeki topu fırlatıyor. Bunun üzerine Berkan, neden bu takımda oyun kaybeden herkes bir şeyler fırlatıyor ? sorusunu soracak. Barış neden acaba ? diyerek Yasin'i işaret edecek ve tartışma başlayacak.

Yasin'in de aynı şekilde sert cevap vermesiyle adadaki sessizliği ile bilinen Barış sinirlenip çılgına dönecek . İkili arasında itişme ve yumruklaşmaya kadar varan kavgayı prodüksiyon ekibi tarafından ayrılacaklar.

Bu olaylar üzerine Survivor 2020'den Yasin mi diskalifiye olacak Barış mı yoksa ikisi birden mi diskalifiye olacak bu akşam yayınlanacak survivorda yanıtını bulacağız.

Survivor Yasin Obuz Kimdir ?

Survivor Barış Murat Yağcı kimdir ?

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.