Survivor'dan kim elendi ? Survivor ünlüler takımından kim veda etti?

Survivor'dan bu hafta adaya kim veda etti? Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Survivor'dan kim elendi ? Survivor ünlüler takımından kim veda etti?

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler arasında bu hafta elenen belli oldu.  Survivor yeni bölümüyle 3 Mart akşamı ekranlara geldi ve oynanan son dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybetti. Ünlüler takımından biri adaya veda etti.

Yeni yapılan bir düzenleme ile eleme adayı belirlendikten sonra dokunulmazlığı kaybeden takım SMS oylamasında en yüksek puanı alan iki isim eleme adayı olacak potaya giren 3 isimden birisi adaya veda edecek. 3  Mart 2020 salı günü ekranlara gelen yeni bölümünde eleme gecesi yaşandı. Bir kişi elendi.

İlk eleme adayı Derya Can'ın ardından dün akşam eleme adaylarını belirlemek üzere iki isim SMS oylamasında en yüksek oyu aldı.

Ersin Korkut ve Barış Murat Yağcı en yüksek oy olan iki yarışmacı oldu. Her ikisi de eleme adayları belirledi. Ersin Korkut eleme adayı olarak İrem ismini söyledi. Barış ise Sercan'ın eleme adayı olmasını istedi.

Survivor 2020'de bu hafta eleme adayı Sercan, Derya Can ve İrem oldu bu isimler arasından Derya Can veda etti.

Derya Can Göçen Kimdir ?

12 Ekim 1979 Çanakkale doğumlu Türk dalgıç , dünya  serbest dalış rekortmeni ve milli sporcudur. Çanakkale'de düzenlenen şampiyonalar'da birçok madalya kazanan Derya Can Lisans eğitimini Çanakkale 18 Mart Üniversitesinde tamamladı sonra Beden Eğitimi Öğretmenliği yapmaya başladı. İlk serbest dalış deneyimine 21 Eylül 2020 tarihinde başlayan ve serbest dalışta 5 dünya rekoru elde eden mili sporcu 40'dan fazla Türkiye rekoru kırmış. Dünya şampiyonlarında ise birden çok madalya kazanmıştır. Bu dalda Türkiye'de "milli takıma  en çok seçilmiş ve uluslararası alanda madalya kazanan ilk kadın sporcu" ünvanını taşıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.