Survivor'ın ilk isimleri belli oldu. Survivor 2020 ne zaman başlıyor?

TV8'in en iddialı programlarından birisi olan Suvivor'un ne zaman başlayacağı belli oldu. Acunn.com'dan da 2020 Survivor yarışmacıları açıklanmaya başlandı.

Yayınlanma:
Survivor'ın ilk isimleri belli oldu. Survivor 2020 ne zaman başlıyor?

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor 2020 yeni sezonda izleyenleri meraklandırmaya devam ediyor.

Her sezon farklılığıyla izleyicileri ekrana kilitlemeyi başaran yarışma geçen yılki sezonda Türkiye Yunanistan rekabeti yaşandı bu yılki konsept ise ünlüler ve gönüllüler olacak ve yarışmacılar merakla bekliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı yarışma kadrosu ve başlama tarihi ile ilgili bilgiler verdi. Ünlüler kısmında yarışacak olan ilk ismin Ersin Korkut olacağını duyurdu Ersin Korkut Yılmaz Erdoğan'ın kuzeni, Beşiktaş Kültür merkezinde Yılmaz Erdoğan'ın kadrosunda yer aldı çok güzel hareketler bunlar adlı televizyon programında komik tiplemelerde yer almıştı.

Acun Ilıcalı survivor programı bu yıl bomba olacağını yeni kadro olacağını ve eski yarışmacı olmayacağını belirtti. İlk isim Ersin Korkut olurken ikinci isim Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan ve Uğur Pektaş  olacağını bildirdi.

Tayfun Erdoğan Survivor'ın ikinci açıklanan ismi

Survivor ne zaman başlıyor

Heyecanlı bekleyiş devam ederken yeni sezon survivor tarihi 2020 şubat ayının ikinci haftası TV8 ekranlarında  yayınlanacağı belirtildi. Bu sezon Ünlüler Gönüllüler olarak ikili takım halinde yarışacak ve yarışmacıların kimler olacağı merak ediliyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.