Suzuki Otomatik Modelini 844 bin TL’den Satıyor!

Araç sektörüne peş peşe çıkarmış olduğu etkileyici modelleri tahta oturmayı başarmış olan Suzuki, otomatik modeliyle ilgili karar aldı. Otomatik modelini 844 bin TL olarak belirledi.

Yayınlanma:
Suzuki Otomatik Modelini 844 bin TL’den Satıyor!

Japon araç üreticisi Suziki, son dönemde sektörün en çok dikkat çeken araç üreticilerinden biri olmayı başardı. Gönüllerde taht kurma konusunda bir hayli başarılı olan Suziki’den memnun eden güzel gelişmeler gelmeye devam ediyor. Güncel listesini sunan Suziki, en ucuz modeli için fiyatını 699 bin TL olarak belirlerken otomatik modelleri için de 844 bin TL’yi uygun gördü.

Sıfır Otomobil Almanız İçin Güncelleme Yapıldı!

Suziki’de sektörün en önemli markalarından biri olmayı başarıyor. Şimdiye kadar sağlamış olduğu birbirinden harika üretimleriyle sektörün en iyi markalarından biri haline gelmeyi başarıyor. Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenlere yönelik sürekli yenilikçi üretimleriyle de dikkat çekmeyi başarmış olan araçlarına ilgi düzeyi oldukça yüksek. Japon üreticisi de sektördeki kullanıcılara en iyi şekilde hitap etmeyi başaracak en şık modelleriyle destek olmaya devam ediyor.

foto-nuova-suzuki-s-cross-2021-1-6jw0-jpg.webp

Her yönden muhteşem görünen modelleriyle markanın, piyasada üst sıralarda yer almayı başaran önemli markalar grubunda yer aldığını söylemek mümkün. Japon üreticisi olan Suziki’nin modellerinde ne kadar fiyat ödemesi yapılacak olduğu da sorgulanabiliyor. Suziki, en düşük fiyatlarının ne kadar olduğuna baktığımız zaman 699 bin TL gibi bir satış fiyatlarıyla sunuluyor. En yüksek fiyatları 800-850 bin TL gibi aralıklarla sunuluyor. Suziki tarafından otomatik modelleri ile ilgili güncelleme yapıldı. Yapılan güncelleme sonrasında sıfır otomatik vites araç sahibi olmak isteyenlerin 844 bin TL ödeme yapmaları gerekecek.

Suzuki’den 20 Bin TL Zam!

Suziki modelleri ile ilgili fiyat etiketlerini değiştirmeye başladı. Güncel fiyat listesinde ilk göze çarpanlardan biri de markanın otomobil modelleri için 20 bin TL zam yapması. Önceki fiyatlarıyla aralarında 20 bin TL gibi bir fark durumu oluşacak. Güncellenen en yeni fiyat listesine göre markanın bünyesinde yer alan modellerinden en düşük olanın fiyatları 699 bin TL’den başlayacak. Aracın performans ve özelliklerine göre fiyatlar artış gösterecek.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.