Sylvester Stallone'un Yeni Filmi Galaksinin Koruyucuları 2 Bu Hafta Vizyonda

Sylvester Stallone'un yeni filmi Galaksinin Koruyucuları 2, bu hafta vizyona giriyor. Peki Sylvester Stallone, hangi karakteri canlandıracak? Sylvester Stallone'un Marvel'e nasıl dahil oluyor? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Sylvester Stallone'un Yeni Filmi Galaksinin Koruyucuları 2 Bu Hafta Vizyonda

Hollywood aksiyon filmleri denince akla gelen ilk isimler arsında olan Sylvester Stallone'un (bizim bildiğimiz adı ile: Rambo, Rocky) bir süre önce Marvel karakterlerine katılacağı belli olmuştu. Bu konuda yapılan açıklamalar sonrasında ise Sylvester Stallone'un Marvel karakterlerinden hangisini canlandıracağı merakla bekleniyordu. Bekleyiş son buldu.

Son olarak Cehennem Meleklerinde oynayan ve buradaki performansı ile adından çokça bahsettiren Sylvester Stallone'un, Marvel Marvel'e katıldığı bilgisi edinilmişti. Usta oyuncunun Guardians of the Galaxy Vol. 2 filminde oynayacağı alınan bilgiler arasında. Bu bilginin alınmasının ardından merak edilen bir diğer konu ise usta oyuncunun hangi karakteri canlandıracağı oldu. Guardians of the Galaxy Vol. 2'nin prodüksiyon notları, bu merakı sona erdirdi ve başarılı oyuncunun hangi karakteri canlandıracağı ortaya çıktı.

Sylvester Stallone Guardians of the Galaxy Vol. 2 filminde karşımıza Stakar Ogord (Starhawk) karakteri ile çıkacak. Bu karaktere, Marvel Sinematik Evreni'ne Yondu vasıtası ile giren Sylvester Stallone, seneler önce tanıştığı, ancak araları uzun yıllar önce araları bozulan iki karakterden Stakar Ogord'u canlandırıyor. Filmde Starak Ogord'un diğer karakterin geri dönüşünü yasakladığı bilgisi alındı.

Filmde iki karakterin 20 yıl sonra bir araya geldiği ve duygusal anlar yaşandığı, bunun nedeninin ise aralarında baba-oğul ilişkisi gibi bir ilişkinin olduğu öğrenildi.

Beklenen film 28 Nisan tarihinde gösterime girecek.

Sinema haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |   Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.