T3 Tutanak Gönder Uygulaması ile Referandum Sonuçları (T3 Uygulaması İndirme)

T3 Tutanak gönder uygulaması ile referandum sonuçlarının sağlamasına yardımcı olun. İşte T3 tutanak gönder uygulaması hakkında detaylar.

Yayınlanma:
T3 Tutanak Gönder Uygulaması ile Referandum Sonuçları (T3 Uygulaması İndirme)

16 Nisan referandum sonuçları için bir uygulama geliştirildi. Oy ve Ötesi Derneği tarafından hayata geçirilen uygulamada, T3 (Türkiye Tutanak Teyit) sistemine ek yeni ve güncel bir uygulama geliştirildi. Geliştirilen bu uygulama ile 16 Nisan günü gerçekleşecek olan anayasa değişikliği referandum halk oylaması sonuçlarına anında ulaşabileceksiniz.

T3 Tutanak Gönder adlı mobil uygulama ile Türkiye geneli sandık sonuçlarının sağlaması yapılabilmekte ve seçim sonuçlarına anında ulaşılabilmekte. Yapılan son çalışma ile bu uygulama her akıllı telefonda kullanıma açıldı.

Tutanak gönderme sistemi ile sandık başında görev yapanlar, parti temsilcileri ve sandık görevlileri, seçim sonuçlarına göre oluşturulan tutanakların fotoğrafını çekerek sisteme yükleyebilecek. ve seçim sonuçlarının sağlaması en doğru şekilde yapılabilecektir.

T3 Tutanak gönderme sistemi, Android ve IOS'ta kullanıcılara sunuldu. bu sistem ile tutanaklar kontrol edilecek ve seçim sonuçlarının en doğru şekilde sağlaması yapılacak. Bu uygulamayı akıllı telefonlarına indirenler, ıslak imzalı tutanakların fotoğraflarını çekip T3 sunucularına gönderecek. Sunuculara gönderilen bu tutanaklar, bir merkezde toplanacak ve sonuçlar net bir şekilde duyurulacak.

Son 2 seçimdir bu uygulama Türkiye'de aktif olarak kullanıma açılmıştı. Bu uygulama ile seçim sonuçlarının en doğru şekilde sayılması ve tutarlılıklarının tam olması hedefleniyor.

Sizde bu uygulamayı akıllı telefonunuza indirerek sandık sonuç tutanağının fotoğrafını gönderebilir, seçim sonuçlarının en doğru şekilde olmasına katkı sağlayabilirsiniz.

Son dakika haberlerine ve gündem haberlerine ulaşmak için tıklayın

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.