Taltifleri Yatmayan Polisler Açığa Alınacak Yalanı

Önceki gün açıklanan ve darbe gecesi görev alan polislere ödenecek olan taltiflerin yatırılmaya başlanmasından sonra, taltifleri yatmayan birçok polis durumun nedenini araştırmaya başladı.

Yayınlanma:
Taltifleri Yatmayan Polisler Açığa Alınacak Yalanı

15 Temmuz gecesi, TSK içinde illegal yapılanmış FETÖ/PDY mensubu cuntacı askerler tarafından kalkışılan hain darbe girişiminde, vatanını seven, vatan ve millet için gözünü kırpmadan bayrak uğruna şehit olmayı şeref bilen binlerce Emniyet Teşkilatı mensubu Polisimiz, halkın can ve mal güvenliğini korumak için bu kara gecede Sn.Cumhurbaşkanımızın çağrısına duyarsız kalmayan halk ile birlikte amansız bir mücadele verdi ve hain cuntacıları püskürterek darbe girişimini bertaraf etti.

Taltifleri Yatmayanlar Polisler

Olayın üzerinden yaklaşık 4,5 ay geçti ve 2 Aralık itibariyle, darbe gecesi görev alan Polisimize taltifler verilmeye başlandı. Ancak taltiflerin belli olmasından henüz 24 saat geçmeden şikayetler de beraberinde gelmeye başladı. Okuyucularımızdan gelen şikayetleri ilgili merciilere duyurmak amacıyla bu yazımızı kaleme aldık.  Bir çok polisimiz darbe girişimi gecesi hainlere karşı mücadele edip, kendilerinin taltif almadığını iddia ediyor. Beraber omuz omuza mücadele ettikleri arkadaşlarının taltif ile ödüllendirildiğini, kendilerinin ise bundan yararlanmadığını iddia eden polisler, söz konusu şikayetin parasal amaçlı olmadığını, ancak adaletin sağlanması gerektiğini savunmakta ve meselenin çözülmesini istemektedir.

Taltif Almayan Polislerin Açığa Alınacakları Yalanı

Öte yandan bazı güvensiz haber ve forum sitelerinde yer alan, dayanağı olmayan iddialara göre taltif almayan polislerimizin görevden uzaklaştırılacaklar veya ihraç listelerinde olduğu gündemi asılsız olarak meşgul edip polislerimizi tedirgin ediyor. Bu ve bunun gibi iddialar asılsızdır. Polislerimizin bu gibi iddialara itibar etmemesi gerekir.

Yetkililerimizden gündemdeki bu asılsız iddialara son verilmesi ve FETÖ ile mücadeleyi sulandırmak isteyenlere fırsat verilmemesi için gerekli açıklamayı yapmalarını bekliyoruz.

5haber.com özel haberi olan bu yazı, aktif link verilmeden başka sitelerde yayınlanamaz. Yayınlandığı taktirde her türlü yasal işlem uygulanacaktır.

5Haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız6
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.