Taraftar Sahaya İndi Ortalık Savaş Alanına Döndü: 3 Yaralı , 5 Gözaltı

Muğla Birinci Amatör Küme Grubunda oynanan bir karşılaşmada taraftarlar, maçın bitiş düdüğü ile birlikte ortalığı savaş alanına döndürdü. İşte o anlardan kameralara yansıyan görüntüler.

Yayınlanma:
Taraftar Sahaya İndi Ortalık Savaş Alanına Döndü: 3 Yaralı , 5 Gözaltı

Muğla Birinci Amatör Küme A Grubunun bu hafta Bodrum'da oynanan Konacıkspor- Menteşe Yerküpespor maçının bitiş düdüğü ile birlikte saha bir anda karıştı. Taraftarlar ve futbolcuların birbirine tekme tokat girerken, Menteşe Yerküpesporlu futbolcu İbrahim Öztaner başına aldığı darbeler sonucu hastanelik oldu. Sahada 2 kişi hafif yaralanırken, 5 kişi de gözaltına alındı.

Bodrum Şehir Stadyumunda gergin geçen karşılaşmayı Yerküpespor, 85. dakikada bulduğu golle 1-0 kazanırken, konuk takımın futbolcularının gol sonrasında tribüne el hareketi yaptığı gerekçesiyle deliye dönen taraftarlar, bitiş düdüğüyle birlikte ortalığı karıştırdı. Hakemin düdüğüyle sahaya giren Konacıkspor taraftarları, futbolculara saldırdı.

Bu esnada yerde kalan Yerküpeli 21 yaşındaki futbolcu İbrahim Öztaner, başına aldığı darbelerle ciddi şekilde yaralandı. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünden yaklaşık 40 polisin müdahale ettiği olaylar 25 dakika boyunca devam etti. Misafir takım yöneticileri, olay esnasında basın mensuplarına müdahalede bulunmaya çalıştı. Olayların yatışıp futbolcuların soyunma odalarına gittiği sırada bu kez misafir takım taraftarları Konacıkspor'un soyunma odasına saldırıp camları kırdı. Bazı taraftarların kırdıkları plastik koltuklarla futbolculara saldırdıkları, bölgede bulunan kişilerin cep telefonu kameraları ile kaydedildi.

Menteşe Yerküpesporlu futbolcuların da soyunma odalarındaki klima, pisuvar, kapılar, pencereler ve mobilyaları kırdıkları görüldü. Olay sonrası ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan futbolcu İbrahim Öztaner tedavi altına alınırken sahada yaralanan iki kişi ambulansta tedavi edildi. Çevik kuvvet polisleri kavgaya karışan 5 kişiyi göz altına alarak Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Tesislerin büyük zarar gördüğü olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İşte Kavganın Başladığı An ve O Anlarda Yaşananlar (+18)

5haber.com  | Muğla

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.