Tarantino'nun Merakla Beklenen Yeni Filminin Oyuncuları Belli Olmaya Başladı

Quentin Tarantino'nun son filminin oyuncuları belli olmaya başladı. Kesinleşen ve oynaması muhtemel isimler haberimizde

Yayınlanma:
Tarantino'nun Merakla Beklenen Yeni Filminin Oyuncuları Belli Olmaya Başladı

Kült filmlerin yönetmeni Quentin Tarantino'nun merakla beklenen yeni filminde oynaması kesinleşen ilk isim Oscar’lı aktör Leonardo DiCaprio oldu.

En son 2012 yapımı Django Unchained (Zincirsiz) filminde Quentin Tarantino ile birlikte çalışan Leonardo DiCaprio’nun başarılı yönetmenle tekrar el sıkıştığı söyleniyor. Filmin 20 Kasım 2017’de hapishanede hayatını kaybeden ünlü seri katil Charles Manson’ın hikayesini temel alacağı iddia edilmiş, Tarantino ise senaryoda daha çok 1969 yılına odaklandığını belirtmişti.

Leonardo DiCaprio, 2016’da Oscar aldığı The Revenant'tan sonra ilk kez kamera karşısına geçecek. Filmin oyuncu kadrosu henüz belli olmasa da kadroda bir ünlü aktörün daha yer alacağı söyleniyor. Bu aktörlerin Tom Cruise ve Brad Pitt olacağı tahmin ediliyor.

Charles Manson çocukluğundan itibaren bir suç dünyasında büyümüştür. Manson ve arkadaşları, 1969’da yönetmen Roman Polanski'nin 8 aylık hamile eşi aktris Sharon Tate'in de aralarında bulunduğu 9 kişiyi vahşice öldürmekle suçlanmışlardı. Sharon Tate rolünü Margor Robbie'nin oynayacağı kesinleşmiş durumda.

 

Sony Pictures bünyesinde çekilecek filmin detayları sır gibi saklansa da bir kült film olan Pulp Fiction benzeri bir eser ortaya çıkacağı ve Charles Manson’ın ölüm makinesine dönüştüğü Los Angeles’ta geçeceği iddia ediliyor. Bu yıl içerisinde çekimlerine başlanacak olan film, 9 Ağustos 2019’da, Sharon Tate’in ölümünün 50. yıl dönümünde sinemaseverlerle buluşacak.

Diğer Sinema haberleri için tıklayınız

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.