Tarım Bakanı Faruk Çelik'ten personel alımı hakkında son dakika açıklaması

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, yaptığı son dakika açıklamasında Tarım Bakanlığı personel alımına değindi. İşte Bakan Çelik'in yaptığı personel alım açıklaması.

Yayınlanma:
Tarım Bakanı Faruk Çelik'ten personel alımı hakkında son dakika açıklaması

Türkiye Büyük Millet Meclisinde bir konuşma yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, gıda güvenliğinin arttırılması konusuna değinirken, personel alımına ilişkin de bazı açıklamalarda bulundu.

Tarım Bakanı Faruk Çelik, personel alımı ile ilgili yaptığı açıklamasında, "2017 yılı için biz 2 bin 500 kişi talepte bulunduk. Bağlı ve ilgili kuruluşların almayı planladığı personelleri var. ÇAY-KUR geçici olarak bin 500 işçi talep etmektedir, şu anda bunun duyurusunu yaptı. Ayrıca, 71 memur ve sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumumuz 2 bin 200 personel, Et ve Süt Kurumu 32 personel aldı, 32 personel daha alacak ve Tarım Kredi Kooperatifleri'ne ise yaklaşık 500 personel ilgili birimlerde istihdam edilmek üzere alınacaktır." ifadelerine yer verdi.

TBMM Tutanaklarına Yansıyan Açıklaması

Açıklamasının devamında personel alımı ile ilgili detayları veren Bakan Çelik, "Biz 2.500 kişi talepte bulunduk. Bağlı ve ilgili kuruluşların almayı planladığı personelleri var. ÇAY-KUR geçici olarak 1.500 işçi talep etmektedir, şu anda bunun duyurusunu yaptı. Ayrıca, 71 memur ve sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumumuz 2.200 personel, Et ve Süt Kurumu 32 personel aldı, 32 personel daha alacak ve Tarım Kredi Kooperatiflerine ise yaklaşık 500 personel ilgili birimlerde istihdam edilmek üzere alınacaktır." ifadelerini kullandı.

Tarım Kredi Kooperatifleri personel alım ilanına gitmek için TIKLAYIN

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden, memur alım haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.