Tarım Bakanlığı Düşük KPSS Puanıyla Alım Yapacak! 1130 Memur Alımı Başladı

Tarım Bakanlığı memur alımına start verdi. Üstelik memur olma hayali kuranlar için düşük KPSS puan şartı olacak.

Yayınlanma:
Tarım Bakanlığı Düşük KPSS Puanıyla Alım Yapacak! 1130 Memur Alımı Başladı

Tarım ve Orman Bakanlığı memur alımı yapmaya devam ediyor. Bakanlıkta çalışmak isteyen adaylar başvurularını hala daha yapabilme hakkına sahip. KPSS notu düşük olanların bile başvuru yapma yetkisinin tanınmış olduğu ilanda 1130 memur alımına yer verilecek. Bakanlığın yayınlamış olduğu duyuruya göre 1130 memur alımı yapılmaya başlanacak. Ayrıca Bakanlık tarafından 73 farklı şehirde memur alımları yapılacak.

OGM Alımları Başladı! Başvuran Adayların Ataması Gerçekleşecek

4/B sözleşmeli şekilde alım yapılacak olan Tarım ve Orman Bakanlığına tam 1130 kişi alınacak olduğu duyuruldu. Buna göre Bakanlık bünyesinde çalışmak isteyenler bundan sonra hızlı şekilde başvurularını yapabilecek. OGM alımları hız kesmeden sürekli olarak yapılmaya devam edilirken, hala daha başvuru yapmayanların başvuru yapma yetkisi olacak. KPSS puan sıralamasına göre alımların yapılacak olduğuna vurgu yapıldı. Aynı zamanda OGM başvurusu yapacak olan adaylarında yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı şekilde süreçten geçecek olduğu da belirtildi. Toplamda 1128 adayın atamasının yapılacak olduğu alımların güncel olarak devam edilmesi de başvuru yapmayanların başvurularını yapmalarına neden olacak.

73 Şehirde Memur Alımları Yapılacak!

OGM tarafından yayınlanan ilanla 7 şehirde memur alımlarının yapılacak olduğu duyuruldu. Orman Muhafaza Memuru alımlarını sürekli olarak yapmaya devam edecek. Alım yapılacak şehir listesi de paylaşıldı. Buna göre pek çok şehirde alımların yapılacak olduğu ve adaylarında başvurularını yapabilecekleri bildirildi. 73 Şehirde alım yapacak olan Orman Genel Müdürlüğünün ilanlarına bakıldığında en az 65 KPSS puanı isteyecek. Önlisans olarak alımlarda yapılabilecek olurken aynı zamanda memur başvurusunda bulunabilmeniz için istenen bölümlerdern mezun şartı aranacak. Buna göre Tarım ve Orman Bakanlığı istenen programların hangisi olduğuna bakıldığında Orman Yetiştiriciliği, Ormancılık ve Orman Ürünleri, Fidan ve Fidecilik, Avcılık ve Yaban Hayatı gibi bölümlerden de mezun olma şartı aranacak. En az 65 puanla alım yapılırken, başvuru yapan adayların KPSS puanına göre sıralamayla atama gerçekleşecek.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.