Tarsuslu Piyade Uzman Çavuş Oğuzhan Sezer Çukurca'daki Patlamada Şehit Oldu

Hakkari'nin Çukurca İlçesinde meydana gelen patlamada Tarsuslu Piyade Usman Çavuş Oğuzhan Sezer şehit oldu. Şehit için Hakkari'de tören düzenlendi.

Yayınlanma:
Tarsuslu Piyade Uzman Çavuş Oğuzhan Sezer Çukurca'daki Patlamada Şehit Oldu

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde bulunan Güvendağı Bölgesi'nde bugün sabah saatlerinde bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından araziye yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı Hakkari Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşen 29 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Oğuzhan Sezer için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında tören düzenlendi.

Törene, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Yüksekova 3'üncü Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel, Vali Yardımcısı Bekir Abacı,Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutan Yardımcısı Yarbay Engin Pınar,  İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve askeri yetkililer katıldı. Törende şehit Piyade Uzman Çavuş Oğuzhan Sezer'in özgeçmişi, ardından da dua okundu. Daha sonra şehit  Uzman Çavuş Sezer'in  cenazesi, bir süre silah arkadaşlarının omuzlarında taşınarak tekbir getirilerek helikoptere bırakıldı. Şehit Uzman Çavuş Sezer'in  cenazesi memleketi Mersin'in Tarsus ilçesine  uğurlanmak üzere helikopterle Van'a gönderildi.

Yerel haberlerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.