Taşeron İşçiler Artık Açıklama, Müjde veya Bekleme Değil Somut Adımlar Bekliyor | Son Dakika

Türkiye genelinde kadro bekleyen 720 bin işçi ve aileleri, gelmesi beklenen kadro haberini bekliyor. Ancak son günlerde sürekli olarak bekleme veya sabretme açıklamaları gelmeye başladı. Kadro bekleyen işçiler, artık bu konuda ciddi adımların atılmasını bekliyor.

Yayınlanma:
Taşeron İşçiler Artık Açıklama, Müjde veya Bekleme Değil Somut Adımlar Bekliyor | Son Dakika

Son günlerde sıkça gündeme gelen taşeron işçi meselesinde 720 bin taşeron artık kadro meslesinin çözülmesini istiyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun son günlerde konuyu sıkça gündeme taşıması konunun hükumet gündeminde görüşüldüğü ve belli bir karara bağlanacağı anlamına yorumlanıyor.

Bakan Mehmet Müezzinoğlu, konu ile ilgili geçtiğimiz gün tşeron işçilerin biraz daha sabretmesi gerektiğini yineledi. Mehmet Müezzinoğlu açıklamasında, ”Taşeron işçilerle AK Parti hükümeti olarak, bununla ilgili düzenleme çalışması yapacağını taahhüt etti. Bu yönde sayın başbakanımızın, çalışmaların yapılması konusunda Başbakan Yardımcımız Mehmet Şimşek beyin başkanlığında, bizim de içinde olduğumuz ilgili bakanlıklarla, çalışmalarımızı yapıyoruz. Biz bakanlık olarak kamu çalışanı reformunu öncelikliyoruz. Kamu çalışanı reformunu, 2017 yılı ortalarına kadar başarabilirsek zaten bunun içinde şekillendireceğiz. Taşeron dediğimiz çalışanlarımız biraz daha sabırlı olmaları gerekir.” ifadelerine yer vermişti.

Taşeron İşçiler Ne Kadar Bekleyecek?

Son günlerde gündemde görüşülen taşeron işçi meselesinde sürekli olarak işçilerin biraz daha sabretmelerini isteyen Bakan Müezzinoğlu'na taşeron işçiler, ne kadar bekleyeceklerini soruyor. Bizde 5haber.com olarak taşeron işçilerin sesini yetkililere duyurmaya çalışıyoruz. Taşeron işçiler artık açıklama veya bekleme değil, yapıldığı iddia edilen çalışmaların artık hayata geçmesini istiyor. Son günlerde gelen açıklamaların yanı sıra somut adımlarda atılması taşeron işçileri bu konuda biraz ferahlatacaktır.

Türk-İş Heyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Taşeronu Sordu

Son günlerde yaşanan gelişmelerden biri de, Türk-İş heyetinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ziyareti oldu. Gündemdeki haberlere göre Türk-İş heyetinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taşeron meselesini sorduğu ve bu konuda çalışmaların devam ettiği ve kısa sürede çözüme kavuşturulacağı belirtildi.

Taşeron işçi haberlerinden anında haberdar olmak için Facebook sayfamızı beğenebilir ve grubumuza üye olabilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYIN

Facebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.