Taşeron işçileri Başbakan Yıldırım'a 'Taşerona kadro sorunu ne oldu?' sorusunu sordu

9 Haziran günü karne etkinliğine katılan Başbakan Yıldırım'a vatandaşlar, taşerona kadro meselesinin hangi durumda olduğunu sordu. İşte o sohbet.

Yayınlanma:
Taşeron işçileri Başbakan Yıldırım'a 'Taşerona kadro sorunu ne oldu?' sorusunu sordu

Başbakan Binali Yıldırım, önceki gün Cebeci Ortaokulu'nda 2016-2017 eğitim-öğretim yılı dönem sonu karne dağıtım törenine katılmıştı.

9 Haziran günü Başbakan Yıldırım'a Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ankara Valisi Ercan Topaca ve yetkililer eşlik etti. Yıldırım ve beraberindekileri Cebeci Ortaokulu bahçesinde çiçeklerle karşılayan öğrenciler, kısa bir folklor gösterisi de sundu.

Okuldaki töreni izlemeye giden Başbakan Yıldırım, bu esnada okul bahçesi dışında bekleyen vatandaşların yanına giderek sohbet etti. Vatandaşlar, çocuklarının karne töreni için geldiklerini ancak içeriye alınmadıklarından dert yandı. Başbakan Yıldırım ise, "Alırlar, alırlar, söyleriz" dedi ve öğrenci velilerinin Ramazan'ını kutladı, sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vatandaşlar Taşerona Kadroyu Sordu

Bir vatandaş ise, "Sayın başbakanım taşeron sorunu ne oldu? Sizden çözüm bekliyoruz, sizi çok seviyoruz" dedi. Vatandaşın bu sorusu ile birlikte bazı vatandaşlar da bu sorunu dile getirdi. Başbakan Yıldırım, vatandaşları dinledikten sonra törenin yapılacağı konferans salonuna geçti. Konuşmanın içeriği ve Başbakanın soruya verdiği cevap ile ilgili bir bilgiyi edinemedik. Bilgi edinilince habere eklenecektir.

Yıldırım, sınıflardaki öğrencilere karne dağıtırken, bazı öğrencilerin karnelerini de imzaladı. Sınıfın akıllı tahtasına, "Sevgili öğrenciler başarılar ve iyi tatiller" diye yazarak, öğrencilerle şakalaşıp sohbet etti.

Taşerona kadro konusunda son gelişmeler için lütfen tıklayın

Taşerona kadro haberlerinden, gündem haberlerinden, taşerona kadro haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber’i sosyal ağlardan takip edebilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.