Tatvan'da Ambulans ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 1'i Hemşire 4 Ölü , 1 Yaralı

Bitlis'in Tatvan İlçesinde yaşanan olayda ambulans ile hafif ticari çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen kazada 1'i hemşire olmak üzere 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Tatvan'da Ambulans ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 1'i Hemşire 4 Ölü , 1 Yaralı

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde bir ambulans ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1'i hemşire 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde Tatvan-Van karayolunun 15'nci kilometresindeki Düzcealan Köyü yakınlarında meydana geldi. Tatvan İlçesi'nden Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne hasta taşıyan özel bir hastaneye ait Üstün Ölekli yönetimindeki 13 AV 943 plakalı ambulans ile karşı yönden gelen Abdulkerim Türk yönetimindeki 13 AZ 779 plakalı hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada ambulansta bulunan hemşire Belgin Ateş ile diğer araçta bulunan sürücü Abdulkerim Türk ve ismi belirlenemeyen bir kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan ambulans sürücüsü ve ambulansta bulunan hasta Bedrettin Güler olay yerine sevk edilen ambulanslarla Tatvan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Bedrettin Güler de hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, politika haberlerinden, Türkiye haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Bitlis

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.