Taylant’da Elektrikli Feribotlar Alev İçerisinde!

Taylan’ın Samut Prakan eyaletinde yangın çıktı. Chao Phraya Nehrindeki şarj ünitesine bağlı elektrikli feribotlar alev aldı.

Yayınlanma:
Taylant’da  Elektrikli Feribotlar Alev İçerisinde!

Taylant Samut Prakan eyaletinde meydana gelen yangın, elektrikli feribotların da peşpeşe alev almasına neden oldu. Yangının olduğu yerde toplamda 11 feribot bulunurken, birinde çıkan yangın bölgeyi de tehlikeli hale getirmeye neden oldu. Yangını gören görgü tanıklarının ifadelerine bakıldığında bölgede yaşanan yangın faciasının, feribotlarda arka arkaya alev sıçramaları yaratmış olduğu bilgisi verildi.

Yangın sonrasında olay yerine anında itfaiye ekipleri geldi. Taylant elektrikli feribotlarda meydana gelen yangınlar bölgeyi riskli hale dönüştürmeye neden oldu. Bölgeye intikal eden yangın söndürme ekipleri tarafından elektrikli feribotlara sıçrayan alevlerin söndürülmesi için yoğun bir çalışma yapıldı.

Çıkan Yangında Can Kaybı Olmadı!

Taylant Samut Prakan eyaletinde meydana gelen yangında herhangi bir can kaybı gibi sorunlar yaşanmadı. Fakat itfaiye tarafından yapılan müdahaleler sonrasında 3 elektrikli feribot kullanılamaz hale gelmiş oldu. Samut Prakan Marina yetkilileri de yaşanan olayla ilgili açıklama yaptı. Yetkililer nezdinde yapılan açıklamada feribot içerisinde kimsenin bulunmadığını ve bu sebepten dolayı herhangi istenmeyen bir can kaybının yaşanmadığı söylendi.

indir-2.jpeg

Yangının çıkma sebebi şarj aleti bataryasının patlaması sonucunda meydana geldiği ve bölgede bulunan elektrikli feribotlara sıçramak zorunda kaldığı söylendi. Bölgede yer alan feribotlardan 3’ünün hasar gördüğü belirtildi.

Deniz Taşımacılığı Firmasına Ait Feribotlardan 3’ü Yandı

Yangın olayı sonrasında yetkililerden durumla ilgili bir açıklama geldi. Buna göre yapılan açıklamada Deniz taşımacılığı firmasına ait feribotlardan 3’ünün yandığı söylendi. Toplam maddi hasarında 120 milyona ulaştığı9 bilgisi paylaşıldı.

Her ne kadar işin maddi tarafına bakıldığında zarar eden bir boyuta sıçramış olma durumu söz konusu olsa da can kaybının yaşanmamış olması da şüphesiz en çok mutlu eden güzel gelişmeler arasında yer aldı. Normal şartlarda yangın olduğu anlarda feribot içerisinde insan olabilirdi. Lakin yangının başladığı saat 07:30’da feribot içerisinde tek bir insanın bile olmaması büyük faciayı da önlemiş oldu. Yangın sonrası sadece 3 elektrikli feribot zarar görmüş oldu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.