TECNO Güzel Haberi Verdi! TECNO POVA 4 ile POVA 4 Pro Türkiye’de Satışa Sunuldu!

TECNO'dan merakla beklenen POVA 4 ve POVA 4 Pro üç renk seçeneğiyle piyasaya sürüldü. Bunlar meteor grisi, lav turuncusu ve siber mavi olarak karşımıza çıkıyor. 8.799 TL'ye mal olan TECNO POVA 4, 128 GB depolama, 8 GB RAM ve 6000...

Yayınlanma:
TECNO Güzel Haberi Verdi! TECNO POVA 4 ile POVA 4 Pro Türkiye’de Satışa Sunuldu!

TECNO'dan merakla beklenen POVA 4 ve POVA 4 Pro üç renk seçeneğiyle piyasaya sürüldü. Bunlar meteor grisi, lav turuncusu ve siber mavi olarak karşımıza çıkıyor. 8.799 TL'ye mal olan TECNO POVA 4, 128 GB depolama, 8 GB RAM ve 6000 mAh pil ile geliyor. TECNO POVA 4 PRO, 11.999 TL'ye mal oluyor ve 6,66 inç AMOLED FHD+ ekran, 45W hızlı şarj özelliği ve üstün bir deneyim için 256GB depolama alanına sahip.

TECNO POVA 4 Pro Özellikleri

TECNO POVA 4 PRO'da 500 nit parlaklığa sahip 6,66 inç AMOLED FHD+ noktalı ekran mevcuttur. Telefonda 45W süperşarjı destekleyen 6000mAh batarya ve POVA 4 benzeri MediaTek Helio G99 yonga seti bulunuyor. Çift oyun motoruna sahip olan TECNO POVA 4 PRO, her yönden üst düzey performansı garanti ediyor. Panther Engine 2.0 oyun motoruyla, oyun deneyimini en üst düzeye çıkarmak için telefonun RAM'i, CPU performansı ve ağ bağlantı hızı artırılır. Gelen aramalar veya bildirimler de devre dışı bırakılabilir.

POVA 4 serisi, 6000mAh pil ile yalnızca daha güçlü değil, aynı zamanda daha güvenlidir. POVA 4 Serisinin Güvenli Pil Teknolojisi, pili olası sorunlardan tamamen arındırır ve önemli ölçüde daha güvenli hale getirir. Ek olarak, OTG adaptörünü ve kablosunu her iki POVA 4 cihazıyla birlikte kullanarak ek Android cihazları ve aksesuarları 10W ile şarj edebilirsiniz.

50 MP Kamera Özelliği Sunuluyor

POVA 4 serisi, yapay zeka lensli yardımcı kameraya sahip 50MP ana kamerası ile, önemli anları ya da muazzam manzaraları ultra net kalitede yakalayın! Profesyonel kamera modu, portre düzeltme algoritması, portre güzelleştirme modu, akıllı otomatik odaklama, süper gece modu ve HDR kamera özelliği de hayalinizdeki fotoğrafları çekmenizi kolaylaştıracak. POVA 4 Serisi, selfie kamerası olarak da 8MP f2.0 kameraya sahip.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.