Tecno, katlanabilen ve uzayabilen telefonu Phantom Vision V ile dikkat çekti

Akıllı telefon pazarına katlanabilir telefon tasarımıyla giriş yapan Samsung diğer üreticilere de ilham kaynağı oldu. Şu zamana kadar pek çok üretici katlanabilir telefonlarını tanıtmaya ve hatta piyasaya sürmeye başladı....

Yayınlanma:
Tecno, katlanabilen ve uzayabilen telefonu Phantom Vision V ile dikkat çekti

Akıllı telefon pazarına katlanabilir telefon tasarımıyla giriş yapan Samsung diğer üreticilere de ilham kaynağı oldu. Şu zamana kadar pek çok üretici katlanabilir telefonlarını tanıtmaya ve hatta piyasaya sürmeye başladı. Bu üreticilerden biri de yakın zamanda ülkemizde yerli üretime başlayan Tecno oldu. 

Tecno, esnek bir ekran tasarımına sahip konsept katlanır akıllı telefon Phantom Vision V'yi duyurdu. Dışarıdan bakıldığında, standart bir katlanır akıllı telefon görünümünde olsa da cihaz katlanabilir olmasının yanı sıra aynı zamanda uzayabiliyor.

Hem katlanabilen hem de uzayabilen Phantom Vision V, geleneksel bir tabletin yerini alabilir. Yeni duyurulan tasarım telefon, katlandığında cebinizde taşınabilir, ancak uzayabilen ekran tasarımı sayesinde akıllı telefon 10,1 inç ekrana sahip bir tablete dönüştürülebilir.

Tecno geliştiricileri tarafından sunulan ekran matrisi 11 katmandan oluşuyor, bu nedenle ekranda esneklik ve uzun hizmet ömrü sağlanıyor. Ayrıca cihazın gövdesi titanyumdan yapılmış ve bu da akıllı telefonun dayanıklılığını garanti ediyor. Katlanabilir ekrana ek olarak, akıllı telefonun arka yüzeyine küçük bir servis ekranı da ekleniyor. Ayrıca, ana kamera ve üç optik sensör de yer alıyor.

Phantom Vision V'in ilginç tasarımı katlanabilir akıllı telefon pazarına yeni bir soluk kazandırabilir.  Ancak şimdilik konsept bir akıllı telefon olduğunu ve yakın gelecekte piyasaya sürülmesi pek olası değil.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.