TEİAŞ En Az Lise Mezunu 200 Daimi İşçi Alımı Yapıyor

TEİAŞ tarafından yayımlanan personel alım duyurusuna göre en az lise mezunu 200 daimi işçi alımı yapılacağı duyuruldu. İşte ilanın detayları.

Yayınlanma:
TEİAŞ En Az Lise Mezunu 200 Daimi İşçi Alımı Yapıyor

TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden bir personel alımı duyurusu yapıldı.

DPB'de yayımlanan personel alım duyurusu ile TEİAŞ, taşra teşkilatında sürekli işçi kapsamında istihdam etmek üzere en az lise mezunu 200 Personel Alımı yapacağını Duyurdu.

TEİAŞ tarafından yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimizin taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 09.08.2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan

“Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre 16 Elektronik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektronik, Haberleşme Sistemleri, Otomasyon Sistemleri bölümü mezunu) ile 184 Elektrik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektrik, Elektrik Tesisat ve Pano Montörlüğü, Yüksek Gerilim Sistemleri, Endüstriyel Bakım Onarım bölümü mezunu) alınacaktır.

İşe alınacak elemanların çalıştırılacağı ili ve alınacak Teknisyen sayısı aşağıda belirtilmiş olup işgücü talebine başvurmak isteyenlerin Türkiye İş Kurumu’nun web sayfasında 20.03.2017 tarihinde yayımlanacak ilanları takip etmesi gerekmektedir. Başvurular Türkiye İş Kurumuna yapılacaktır"

Personel Alımı Yapılacak İller ve Kadro Sayısını Gösteren Tablo

İlgili ilana başvurular 29 Mart günü sona erecek olup, ilana başvuruda bulunmak isteyen adayların, son başvuru tarihine kadar, en yakın İŞKUR bölge müdürlüğüne gitmeleri gerekmektedir.

Devam Eden Kamuya Personel Alım İlanlarına Ulaşmak İçin TIKLAYIN

Son dakika haberlerinden, kamu haberlerinden, memur haberlerinden, personel alımı haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.