TEM Otoyolunda Motosiklet Kazası: 1 Ölü , 1 Yaralı

İstanbul TEM otoyolunda trafik kazası oldu. Sultanbeyli Mevkisinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı. İşte yaşanan olayın detayları.

Yayınlanma:
TEM Otoyolunda Motosiklet Kazası: 1 Ölü , 1 Yaralı

İstanbul'da motosiklet kazası oldu.

TEM Otoyolu Sultanbeyli mevkisinde bir motosiklet sürücüsü emniyet şeridinde park halinde bulunan minibüse arkadan çarptı. Çarpma sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken ,minibüs sürücüsü hafif şeklide yaralandı.

TEM Otoyolu Sultanbeyli mevkisi Edirne istikametinde meydana gelen kaza saat 12.30 sıralarında oldu. Motosiklet sürücüsü Mesut Özaydın seyir halindeyken önündeki aracın sağından geçmek istediği sırada arıza nedeniyle emniyet şeridinde park halinde bulunan minibüse arkadan büyük bir hızla çarptı .Çarpmanın etkisiyle motosikletten fırlayan sürücü ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi . Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalede sürücünün hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada minibüs sürücüsü de hafif şekilde yaralandı.

Hayatını kaybeden Mesut Özaydın'ın cesedi Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Polisin kazayla ilgili incelemesi sürüyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, ekonomi haberlerinden, politika haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.