TEM Otoyolunda ve Bursa'da Trafik Kazası: 3 Ölü , 1 Ağır Yaralı

TEM otoyolunda ve Bursa'da trafik kazaları meydana geldi. Sabah saatlerinde meydana gelen kazalarda İstanbul'da 2, Bursa'da 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralı olarak tedavi altına alındı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
TEM Otoyolunda ve Bursa'da Trafik Kazası: 3 Ölü , 1 Ağır Yaralı

Ülke genelinde etkili olan yağışların yolları kayganlaştırması nedeniyle trafik kazalarının da ardı arkası kesilmiyor. İstanbul ve Bursa'da meydana gelen trafik kazalarında 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı.

TEM'de Kaza: 2 Ölü

TEM Tekstilkent İstoç bağlantı yolu, Batışehir mevkisi Edirne yönünde saat 07.30 sularında bir trafik kazası meydana geldi. Buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda olduğu belirtilen kazada ilk belirlemelere 2 kişi hayatını kaybetti. Kazanın meydana geldiği noktanın biraz ilerisinde de 5 aracın karıştığı maddi hasarlı başka bir kaza meydana geldi. Meydana gelen her iki kaza nedeniyle trafikte yoğunluk yaşandı.

Bursa'da Kaza: 1 Ölü , 1 Ağır Yaralı

Bursa'da bir otomobilin, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği seyir halindeki TIR'a arkadan çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Bugün saat 05.00 sularında merkez Osmangazi İlçesi Bursa-Mudanya Karayolu Emek Metro İstasyonu yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, 16 FB 316 plakalı otomobil, kimliği tespit edilemeyen sürücüsünün direksiyon kontrolünden çıkınca 30 yaşındaki Murat Doğdu yönetimindeki 16 HA 013 plakalı TIR'a arkadan çarptı.

Çarpmanın sonucu meydana gelen trafik kazasının etkisiyle TIR'ın altında kalan otomobil yaklaşık 60 metre boyunca sürüklendi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine itfaiye, polis ve 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin kontrollerinde üzerinden kimlik çıkmayan otomobil sürücüsü kaza yerinde öldü, otomobilde bulunan 20 yaşındaki Mehmet Furkan Kalaycıoğlu ağır yaralı olarak Uludağ Üniveresitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalaycıoğlu'nun hayati tehlikesinin olduğu belirtildi. Sürücünün cesedi kimlik tespiti ve otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. TIR'ın arkasına sıkışan araç ekipleri tarafından çıkarılarak yol trafiğe tamamen açıldı.

TIR sürücüsü Murat Doğdu polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturmaya başlandı.

5haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.