Tendürek'teki çatışma ile ilgili Ağrı Valilik'ten açıklama geldi: 2 uzman çavuş şehit oldu

son dakika açıklaması Ağrı Valiliğinden geldi. Valilik tarafından yapılan son dakika açıklamasında 2 uzman çavuşun şehit olduğu belirtildi. İşte o açıklama.

Yayınlanma:
Tendürek'teki çatışma ile ilgili Ağrı Valilik'ten açıklama geldi: 2 uzman çavuş şehit oldu

Son dakika haberi Ağrı'dan geldi. Ağrı'da bulunan Tendürek Dağında meydana gelen çatışma sonucu 2 askerimiz şehit oldu. Ağrı Valiliği'nden, Tendürek Dağı'ndaki çatışmayla ilgili yapılan ikinci açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz Tendürek Dağı Kışlak Mevkii'nde bölücü terör örgütü PKK mensupları ile çıkan çatışmada 5 terörist etkisiz hale getirilmiş, 1 Uzman Çavuşumuz intikal sırasında helikopter pervanesinin çarpması sonucu, 1 Uzman Çavuşumuz ise çatışma esnasında şehit olmuş, 2’si ağır olmak üzere 11 Uzman Çavuşumuz ise yaralanmıştır. Durumları ağır olan 2 askerimiz Van'a sevk edilmiş, diğer askerlerimizin tedavisi Doğubayazıt Devlet hastanesinde yapılmaktadır."

Ağrı Valisi Vali Musa Işın, Doğubayazıt'a giderek hastanede tedavileri süren yaralı askerlerin durumu hakkında bilgi aldı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ağrı

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.