TEOG Sınavı Saat Kaçta , Oturumlar Kaç Dakika Sürüyor? TEOG Günü Okullar Tatil Mi?

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş kapsamında yapılan TEOG sınavı 23-24 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek. Peki sınav kaç saat sürecek? Sınavın olduğu okullar tatil.

Yayınlanma:
TEOG Sınavı Saat Kaçta , Oturumlar Kaç Dakika Sürüyor? TEOG Günü Okullar Tatil Mi?

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş kapsamında yapılacak olan TEOG sınavı 23 Kasım tarihinde gerçekleşecek.

TEOG ilk dönem sınavlarının yapılacağı yarın, 8' inci sınıflar sınavda ter dökecekler. Peki 8' inci sınıfların 23 Kasım günü gireceği TEOG'da diğer sınıflara okul tatil mi olacak? TEOG sınav saat kaçta başlayacak ve kaç saat sürecek? Cevapları ve daha fazlası 5haber'de.

TEOG Saat Kaçta Başlayacak?

8' inci sınıfların gireceği TEOG sınavı 23 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilecek ve sınavın birinci oturumu olan Türkçe sınavı saat 9.00' da, Matematik sınavı saat 10.10' da, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi oturumu saat 11.20' de başlayacak. İlk oturumun tamamlanmasının ardından TEOG ikinci oturumu 24 Kasım Perşembe günü gerçekleşecek olup; Fen Bilgisi oturumu saat 9.00' da, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük saat 10.10' da, Yabancı Dil sınavı ise 11.20' de gerçekleştirilecektir.

TEOG Günü Okullar Tatil Olacak Mı?

23 ve 24 Kasım tarihlerinde yapılacak olan TEOG sınavlarında 8' inci sınıf düzeyinde öğrencisi olan okullar için yarın ve diğer gün tatil olacak.

Sınav Öncesi Son Uyarılar

Sınavlara girecek olan 8' inci sınıf öğrencileri, sınava giderken yanlarında çanta, saat, bilezik, cep telefonu, kulaklık, kolye, küpe, yüzük ve broş gibi her türlü elektronik ve mekanik eşya bulundurmamaları gerekmektedir. Bu nedenle sınava girecek olan eşyalar, sınav salonlarına sadece sınav evrakları ile gitmelidir.

Sınavda tuvalet ihtiyacı olduğunda adaylar, tuvalete sınav görevlisi eşliğinde gideceklerdir. Adayların belirtilen sınıflarda belirtilen sıralarda sınava girmesi gerekmektedir.

Sınav sonrası soru değerlendirmeleri için 5haber.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.