TEOG Sonuçları Açıklandı-TEOG Birincisi Bilecik'ten (E-Okul ile TEOG Sonucu Öğrenme)

1 milyondan fazla öğrencinin sabırsızlıkla beklediği TEOG sonuçları açıklandı. TEOg sonuç sorgulama nasıl yapılır? TEOG'da kim birinci oldu. İşte detaylar.

Yayınlanma:
TEOG Sonuçları Açıklandı-TEOG Birincisi Bilecik'ten (E-Okul ile TEOG Sonucu Öğrenme)

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş kapsamında, ortaokul son sınıf öğrencilerinin girdiği TEPG sınavlarının ilk oturumunun sonuçları açıklandı.

1 milyondan fazla  öğrencinin sabırsızlıkla beklediği TEOG sonuçları, bugün itibariyle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı. MEB tarafından açıklamanın yapılmasının hemen ardından sınava giren öğrenciler ve velileri, internet başına geçti ve sınav sonuçlarını araştırmaya başladı.

TEOG sonuçlarını kontrol etmek isteyen öğrenciler, sınav sonuçlarını e-okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden öğrenebilirler. E okul veli bilgilendirme sistemine T.C kimlik numarası ve okul numarası ile giriş yaptıktan sonra sınavlar bölümünde bulunan TEOG sonuçları sekmesi üzerinden sonuçlarınızı kontrol edebilirsiniz.

TEOG Birincisi Bilecik'ten

TEOG ile oturum sınavlarında 120'de 120 yapan Yunus Emre Kahraman TEOG sınavında Türkiye birincileri arasına girmeyi başardı. Bilecik'in Bozüyük İlçesinde bulunan Atatük Ortaokulunda okuyan Yunus Emre'nin Okul Müdürü Yusuf Cengiz Yarengümeli, öğrencisini ve öğretmenlerini bu başarılarından dolayı kutladı. Yarengümeli, "Başarılı öğrencimiz Yunus Emre, dersleriyle birlikte sosyal ve kültürel alandaki başarılarını Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavında da sınavında da göstererek taçlandırmıştır. Öğrencimizin başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum. Bu başarılarda emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilerimizi tebrik ediyor, bu güne kadar bizlerden desteğini esirgemeyen değerli Bozüyük halkımıza teşekkürlerimi sunarım" sözlerini söyledi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, eğitim haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.