Tesla’nın Aklındaki Yeni Gizemli Plan Ne? Tesla’dan Yeni Ana Plan

Tesla, otomotiv sektörünün fark yaratan markalarından biri olmayı başarıyor. Piyasayı ele geçirme konusunda kararlı olan Tesla’nın aklındaki yeni gizemli araç ne? işte detaylar..

Yayınlanma:
Tesla’nın Aklındaki Yeni Gizemli Plan Ne? Tesla’dan Yeni Ana Plan

Araç sektöründe son dönemde yenilikleriyle bir hayli konuşulan Tesla, durmak bilmiyor. Sektörün en önemli markalarından biri olmayı başaran Tesla, bu başarısını çok daha yükseklere taşıma derdinde. Bu sebeple Tesla’nın yeni modelleriyle ilgili olarak gerçekleştirmeyi düşünmüş olduğu ana planları bulunuyor. Yeni ana planları ne diye baktığımız zaman, yıllardan beri üretmeye devam etmiş olduğu yeni nesil araçlarını çok daha uygun fiyatlarla satışa sunmayı düşünüyor.

Tesla’nın Hedefi Belli Oldu: 2030’da 20 Milyon Araç Satmak!

Hedeflerini her geçen gün daha fazla arttırmaya devam eden Tesla’nın ana düşüncesi, satış rakamlarını çok daha fazla yükseğe tırmandırmaya başlamak olacak. Tesla’nın satış ile ilgili en önemli planı 2030 yılını işaret ediyor. Şirket tarafından hedeflenen, 2030 yılı itibariyle satışlarını 20 milyon bandına ulaştırmaya başarmak.

Tesla’nın mühendisliğinden sorumlu başkan yardımcısı olan Lars Moravy, markanın planları hakkında açıklama yaparken yeni nesil araçlar üzerinde bir yoğunlaşma yapacak olduklarını söyledi. Şirketin ana fikri, yeni nesil araçlarla hedef kitlesine hitap ederken bir yandan da fiyatları daha ekonomik rakamlarda tutmaya başlayacak olması.

Tesla’nın Yeni Nesil Araçları Piyasada Rekor Satış Kıracak Mı?

Tesla’nın yeni nesil araçları, otomotiv sektöründeki kullanıcılar tarafından merakla bekleniyordu. Özellikle hem standart hem de elektrikli olmak üzere pek çok farklı kullanıcıya hitap eden modellere yer veren Tesla’nın şu günlerde çokça konuşulan markalardan biri olduğunu söylemek mümkün. Yeni nesil araçlarına duyulan ilgi düzeyi de firmanın ileriki hedeflerini daha iyi şekilde şekillendirmesini sağlamaya yardımcı olacak.

Tesla’nın bir başka önemli planlarından biri de sektördeki rakiplerini geride bırakmak için fiyatlarda bir belirleme yapması. Bu nedenle şirket tarafından alınan önemli kararlardan biri de yeni nesil araç üretimi yaparken, uygun fiyatlı olarak tasarlanacak olması. Böylelikle hedef kitlesini daha fazla arttırmayı hedefleyen Tesla satışlarını 20 milyon bandına ulaştırma amacında

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.