Tesla’nın Düşük Fiyatlı Araçları Çıkmaya Başladı!

Tesla’nın uygun fiyatlı araçları uzun süreden beri konuşulan konular arasındaydı. Merakla beklenen Tesla’nın düşük fiyatlı araçları yakın zamanda ortaya çıkacak.

Yayınlanma:
Tesla’nın Düşük Fiyatlı Araçları Çıkmaya Başladı!

Düşük fiyatlı araçlar sabırsızlıkla bekleniyor. Çünkü fiyatların zirveye çıktığı şu zamanda uygun fiyatlı araçlara ihtiyaç çok fazla. Bu sebepten dolayı araç satın almak isteyenler piyasaya çıkacak olan en uygun maliyetli araçların neler olduğunu kovalamaya başladı. Tesla’nın en uygun fiyatlar ile sunacağı araçları da konuşulan konulardan biriydi. Araç satın almayı düşünenler Tesla’nın cepleri tasarruflu hale getirecek araçlarının ne zaman çıkacak olduğunu konuşuyordu.

Tesla’nın var olan modellerinin altında bulunduracak düşük fiyatlı modelleri hakkında pek çok iddialar atılmaya devam ediliyor. Çin’de ortaya çıkmış olan Tesla’nın uygun fiyatlı araç prototipi de kafaların karışmasına neden oldu.

7.jpg

Tesla Önümüzdeki Süreçte Yeni Araba Modellerini Tanıtacak

Sektörün en önemli markalarından biri olan Tesla, yakın zamanda yeni araba modellerinin tanıtımlarını yapmaya hazırlanıyor. Tesla model 2, var olan modellerine oranla çok daha küçük platformda tasarlanacak. Tesla’nın yakın zamanda piyasaya sürecek olduğu küçük platformlu araçlarının ne derece tutulacak olduğu hakkında heniz bir fikir yok. Fakat küçük platformlu araçların bütçe dostu şekilde satışa sunulacak olması ilgi haline getirmeyi başarabilir.

Tesla Uygun Fiyatlı Modellerinin Özellikleri Nasıl Olacak? Fiyatı Kaç TL?

Tesla yüksek maliyetli araçların içerisinden geçecek düşük fiyatlı modellerine yer verecek. Tesla’nın böyle bir kararla piyasada rol alması, daha düşük maliyetli araç satın almak isteyen kesime hitap etmesine neden olacak. Tesla uygun fiyatlı modellerinde özellikler nasıl olacağına geldiğimizde görünüm açısından tipik bir Mazda’yı anımsatıyor.

8.webp

Tasarım açısından inceleme yapıldığında şirketin yeni iddialı SUV modeli olacağı öngörülüyor. Fakat diğer taraftan benzerlik açısından birebir aynı olmaya yakın tipik bir Mazda Cx-30’u andırması kafaların karışmasına neden oluyor. Tesla tarafından paylaşılan video ile yeni otomobillerin çok yakın zamanda sunulacak olduğunun habercisi oluyor. Tesla uygun fiyatlı araçları 300 bin TL’den başlayabilirken, makul fiyatlı bir araç satın almayı isteyen kişileri de bir hayli sevindirmiş olacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.