The Crew Motorfest: Yeni Yarış Oyunu Geliyor

Ubisoft’tan yapılan açıklamaya göre The Crew serisine yeni bir oyun daha ekleniyor. Yarış oyunu olan The Crew Motorfest, yıl içerisinde oyun severlerle buluşacak.

Yayınlanma:
The Crew Motorfest: Yeni Yarış Oyunu Geliyor

Ubisoft, günümüzün en önemli oyun şirketlerinden biri. Şirket, açık dünya sistemine sahip olan The Crew serisine dair yeni bir oyunu duyurdu. Oyunun 2023 yılında piyasaya sürüleceği açıklandı. Dolayısıyla oyun severlerin oyun için çok uzun süreler beklemesine gerek kalmayacak.

Oyunun PC ve oyun konsolları için geliştirildiği açıklandı. Mevcut konsollar için geliştirildiği gibi yeni nesil konsollarda da oynanabileceği dile getirildi. Şirketten yapılan ilk açıklamalar genel itibariyle bu şekilde.

Ubisoft Yeni Yarış Oyununu Duyurdu: The Crew Motorfest

Oyunun tanıtımında, türünün tek örneği olduğu ifade ediliyor. Bir festival tadında yapılan yarışların en iyi deneyimleri elde etmenize imkan vereceği belirtiliyor. Bu yönü ile son derece iddialı bir oyun olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Araba tutkunlarının keyif alacağı bu oyun, farklı etkinlikleri ve zorlu görevleri içeriyor. Heyecanın sürekli en üstte olduğu oyunda, oyuncular araba kullanmaktan büyük keyif alacaklar.

Oyunun Hawaii’de geçeceği açıklandı. O’ahu adasında geçeceği belirtilen oyun, heyecan verici ve canlı bir bölgede yarışlar düzenlenmesini sağlayacak. Oyuncular, şehrin kendine özgü sokaklarında yarışabilecek ve aktif olan yanardağın yamaçlarına kadar ilerleyebilecek. Yanardağdan gelen küllerin arasından geçebilecek.

Bir yarış oyununda olması gereken bütün detayların oyun içerisinde olacağı açıklandı. Yarışlar yapılırken, virajlı yollarda drift atılabilecek. Ayrıca oyunda oyuncular tek başına yarışabileceği gibi ekipleriyle de birlikte oyun içerisinde zaman geçirebilecek.

Geliştirici ekip, oyuncular keyif alacakları bir oyunun geldiğini ifade etti. İlerleyen günlerde, oyuna dair daha fazla bilgi verileceği açıklandı. Oyun severler, daha şimdiden net çıkış tarihini merak etmeye başladı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.