The Gate: Infinite Quest Testleri Başlıyor

Web 3.0 tabanlı bir oyun olmasıyla dikkatleri üzerine çeken The Gate: Infinite Quest, geliştirme sürecini tamamlamak üzere. Oyunu geliştiren firma olan IWPA Game, oyunun test sürecinin başlayacağını açıkladı.Metaverse ve Web...

Yayınlanma:
The Gate: Infinite Quest Testleri Başlıyor

Web 3.0 tabanlı bir oyun olmasıyla dikkatleri üzerine çeken The Gate: Infinite Quest, geliştirme sürecini tamamlamak üzere. Oyunu geliştiren firma olan IWPA Game, oyunun test sürecinin başlayacağını açıkladı.

Metaverse ve Web 3.0 trendinin etkileri, her geçen gün biraz daha fazla görülürken, Web 3.0 tabanlı oyunlar da hayatımıza girmeye devam ediyor. Bir araştırmaya göre metaverse ve web 3.0 teknolojilerinin büyüklüğü, sadece birkaç yıl sonra 1 trilyon dolar seviyesine çıkacak. İşte buradan pay almak isteyen şirketler, çalışmalarını hızlandırıyor.

Türkiye merkezli IWPA Game, uluslararası bir şirket olma yolunda hızla ilerliyor. Bu süreçte, Web 3.0 tabanlı olarak geliştirdiği The Gate: Infinite Quest isimli oyunun lansmanını 2023 yılı içinde yapacağını açıkladı.

Herkesin Oynamak İsteyeceği Bir Oyun Olma Hedefiyle Yola Çıktı

IWPA Game, oyunu geliştirirken herkesin ilgisini çekecek ve herkesi kendisine hayran bırakacak bir oyun geliştirme hedefi koydu. Her ne kadar çok zor bir hedef gibi görünse de Web 3.0 teknolojileri ile bunun mümkün olma olasılığı var.

Infinite Quest testi başladı

The Gate: Infinite Quest, mobil temelli bir oyun olarak dikkat çekiyor. Eğlencenin yanında fiziksel dünyada kazanımlar elde edilmesine imkan verecek Web 3.0 teknolojilerini kullanıyor.

Büyük beklentilerle geliştirilen oyunda sona gelindiği açıklandı. Oyunun testleri, yakın zamanda Benelüks ülkelerinde başlayacak. Oyunun ne kadar başarılı olacağı ve Web 3.0 teknolojilerinin etkileri, şimdiden merak ediliyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.