The Witcher 2.Sezon Ne zaman Başlıyacak ?

Netflix platformunun uzun zamandan beri reklamını yapıp fragmanını yayınlamış olduğu The Witcher 20 Aralık'ta izleyicisiyle buluşmuştu. Dizi konusu ve içinde geçtiği hikaye bazı eleştirmenler tarafından Game of Thrones dizisine...

Yayınlanma:
The Witcher 2.Sezon Ne zaman Başlıyacak ?

Netflix platformunun uzun zamandan beri reklamını yapıp fragmanını yayınlamış olduğu The Witcher 20 Aralık'ta izleyicisiyle buluşmuştu. Dizi konusu ve içinde geçtiği hikaye bazı eleştirmenler tarafından Game of Thrones dizisine benzetildiği konuşulmuştu.

Dizi kısaca Rivia'lı Geralt'ın insanların yaratıklardan daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmaktadır. Ancak kader onu, güçlü bir büyücü olan Yennefer ve tehlikeli bir sır saklayan genç bir prenses Ciri'ye doğru savurur.

Şimdi üçü birlikte, gitgide daha dengesiz bir yer haline gelen Kıta'da yollarını bulmayı öğrenmelidir

The Witcher dizisi Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin çok satan romanından uyarlanmıştır. The Witcher kitabı aynı zamanda oyunu da mevcuttur.

Dizi İlk sezonu yayınlanır yayınlanmaz çok büyük bir izleyici kitlesi tarafından izlenmiştir. Dizi'nin ikinci sezonu için 2021 yılı içerisinde yayınlanacağı belirtilmektedir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.