THY'da Uçuşlar Ne Zaman başlayacak ?

Plana göre Haziran ayında yurt içinde tüm meydanlara uçuşlar planlandıyurt dışına ise 19 ülke ve 23 noktaya haftalık 75 frekans uçuş yapılması planlandı. 

Yayınlanma:
THY'da Uçuşlar Ne Zaman başlayacak ?

Koronavirüs salgını nedeni ile THY iç ve Dış hatlar için uçuşları durdurmuştu. THY uçuş yasağının normalleşmeye başlaması durumunda uçuş planı hazırlıklarına başladı. Plana göre Haziran ayında yurt içinde tüm meydanlara uçuşlar planlandıyurt dışına ise 19 ülke ve 23 noktaya haftalık 75 frekans uçuş yapılması planlandı.

THY salgın nedeni ile uçuşlarını iç hatları 20 Mayıs'a kadar durdurmuştu dış hataları ise 28 Mayıs'a kadar durdurdu. Planlamada Haziran Temmuz Ağustos aylarının kapsanması ile Haziran ayında tüm iç hatları başlatmayı düşünen THY dış hat uçuşlarını ise kademeli olarak başlatacak.

Kanada'da , Toronto,Kazakistanda Almatıı, Afganistanda Kabıl, Japonya'da Tokyo, Çin'de Şangay, Güney Korede Sul, singapur, Danimarka'da Kopenhag, İsveç'te Stockholm, Norveç'te Oslo, Almanya’da Frankfurt, Berlin, Düsseldorf ve Münih, Avusturya'da Viyana, Hollanda'da Amsterdam, Belçika'da Bürüksel, Beyaz Rusya'da minsk, Gürcistan'da Tiflis, Lübnan'da Beyrut, Kuveyt ve İsrail'de Tel-Aviv seferleri icra edilecek.

Haziran ayında yurt dışına uçuşların başlamasıyla Temmuz ve Ağustos ayında ise uçuşlarını dahada arttıracak. THY Temmuz ayında 74 ülke ve 103 noktaya haftalık 572 frekans, Ağustos ayında 98 ülke 160 noktaya 937 frekans uçuş yapmayı planladı. Uçuşlar bu 3 aylık dönemde kademeli olarak arttırılacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.