THY'den Bulunmaz Fırsat!! 18 Aralık'a Kadar THY'de Büyük İndirim Fırsatı

Türk Hava Yolları'ndan indirimli bilet kampanyası. 18 Aralık'a kadar devam edecek olan kampanyada müşterilere 99 dolardan başlayan gidiş dönüş biletleri ile ilgili detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
THY'den Bulunmaz Fırsat!! 18 Aralık'a Kadar THY'de Büyük İndirim Fırsatı

Türkiye'nin bir numaralı hava yolu şirketi olan THY'de 18 Aralık'a kadar kampanya.

Türk Hava Yolları şirketi tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Balkanlar, Kafkaslar ve Ukrayna'ya gidiş dönüş her şey dahil 18 Aralık'a kadar 99 dolardan başlayan fiyatlarla uçuş sağlanabilecek.

Kampanyanın İçeriği ve Ayrıntılı Fiyat Listesi

Konu ile ilgili Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklamada, başlatılan kampanyanın son günü olarak 18 Aralık tarihi belirlenmiş olup, Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan aşağıda yer alan bölgelere yapılacak olan uçuşlara kampanya yapıldığı belirtildi.

99 Dolar

THY tarafından yapılan açıklamada 18 Aralık tarihine kadar Balkanlarda Cluj kentine 99 dolardan uçuş yapılabilecek.

109 Dolar

Açıklamanın devamında ise Bükreş, Köstence, Ljubljana, Priştine, Saraybosna, Tiran, Üsküp, Zagreb ve Dubrovnik bölgelerine 109 dolardan uçuş gerçekleştirilecek.

119 Dolar

Ukrayna'da Zaporijya'ya, Belgrad ve Podgorica'ya 18 Aralık tarihine kadar 119 dolardan uçuş yapılacak.

129-139-149-159-169-179 Dolar

Sofya'ya 129 dolar, Varna ve Kişinev'e 139 dolar; Kafkaslar'da Nahcivan, Gence ve Tiflis'e 129 dolar, Batum'a 149 dolar, Bakü'ye 179 dolar; Lviv'e 139 dolar, Kherson ve Odessa'ya 159 dolar, Kiev'e 169 dolardan başlayan fiyatlara gidiş-dönüş her şey dahil seyahat olanağı sunuluyor.

Sınırlı sayıda koltuk için düzenlenen kampanya kapsamına indirimli bilet almak isteyen vatandaşların en yakın zamanda bilet almaları gerekmektedir.

Her şey dahil en az 99 dolardan gidiş dönüş uçak biletinizi almak için size en yakın THY uçak bilet satış noktasına ve THY'nin internet sitesine başvuruda bulunabilirsiniz.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com'u takipte kalın.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.