THY'den Yeni Sefer Açıklaması!! THY Artık Harkiv'e Direk Uçacak

Türk Hava Yolları tarafından yapılan son açıklamada, Ukrayna'nın en kalabalık ikinci şehri olan Harkiv'e direk seferlerin başlayacağı belirtildi. İşte yapılan açıklama

Yayınlanma:
THY'den Yeni Sefer Açıklaması!! THY Artık Harkiv'e Direk Uçacak

THY'den bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada Ukrayna'nın Harkiv kentine uçuşlar düzenleneceği belirtildi.

Türk Hava Yolları (THY), 30 Mart 2017 tarihinden itibaren, Ukrayna’da başkent Kiev’den sonra ikinci büyük kent olan Harkiv’e de uçmaya başlayacağı yönünde açıklamasını yaptı.

THY Basın Müşavirliği tarafından konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“ Türk Hava Yolları; hizmet verdiği tüm alanlarda sergilediği inovatif yaklaşım ve uçuş ağına dâhil edeceği yeni hatlarla 2017 yılında da bu istikrarlı performansı devam ettireceğinin mesajını veriyor.

Sefer düzenlediği 119 ülkedeki 295 destinasyonla dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi unvanına sahip küresel taşıyıcı; Ukrayna’nın eğitim, kültür ve sanayisiyle tanınan bölgelerinden biri olan Harkiv’i de kapsamlı uçuş ağına dâhil ederek, inşasını hız kesmeden sürdürdüğü köprülere bir yenisini daha ekliyor.

30 Mart 2017’den itibaren haftanın 4 günü Harkiv’e sefer düzenleyecek olan Türk Hava Yolları, 30 Mayıs 2017 itibariyle bu sayıyı 7’ye çıkaracak. İstanbul’dan Ukrayna’nın ikinci büyük şehri; Harkiv’e, tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 109 Amerikan Doları’ndan başlayan ücretlerle seyahat edilebilir.

Ayrıca, Miles&Smiles üyeleri, yeni açılan hatlarda ilk 6 ay boyunca %25 mil indirimli ödül biletle seyahat edebilir ve uçuş sınıflarını yükseltebilirler.”

THY yetkilileri Harkiv ile ilgili olarak uçuş saatlerinin, THY internet sitesi üzerinden veya telefonla öğrenilebileceğini belirttiler.

Gündem haberlerinden, ekonomi haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.