Titanfall Evreninde Geçen Oyunun İptal Edildiği Açıklandı

EA tarafından daha önce duyurulmayan ve Titanfall evreninde geçen oyunun iptal edildiği öğrenildi. Bloomberg tarafından şirkete yakın üç isme dayandırılan haberde, oyuna verilen kod isim de yer alıyor.

Yayınlanma:
Titanfall Evreninde Geçen Oyunun İptal Edildiği Açıklandı

Electronic Arts tarafından geliştirilen Titanfall evrenine ait oyunlar kısa sürede büyük bir ilgi görmüştü. Bu evren, birkaç gün önce yine gündeme gelmişti. Electronic Arts, çok fazla ilgi görmemesinden dolayı bu evrendeki Apex Legends Mobile oyununun kapatılacağını açıklamıştı.

Kapatma haberinin ardından Star Wars Jedi: Survivor’ın da ertelendiği ve Battlefield oyununu ise iptal edildiği açıklanmıştı. Bütün bu haberlere bir yenisi daha eklendi ve sessiz bir şekilde iptal edilen bir başka oyun daha olduğu anlaşıldı. Bloomberg’den Jason Schreier tarafından adı daha önce açıklanmayan bir oyunun iptal edildiği ileri sürüldü.

Yeni Hikayeye Sahip Oyun Sessizce İptal Edildi

Jason Schreier tarafından Titanfall evreninde geçecek tek oyunculu ve adı daha önce duyurulmayan bir oyunun iptal edildiği açıklandı. Ünlü isim, haberini şirketteki üç önemli isimden de teyit ettiğini ifade etti. Ayrıca oyunun kod isminin Titanfall Legends olduğu da açıklandı.

secret-single-player-titanfall-game-reportedly-canceled-by-e-q956-1280.webp

Bu haberle birlikte şirketteki iptal edilen ve ertelenen oyun sayısı daha da arttı. Ayrıca sadece bu oyun üzerinde 50’den fazla kişinin aktif olarak çalıştığı ifade edildi. Söz konusu çalışan rakam sayısı dikkate alındığında, oyunun geliştirme sürecinin oldukça ilerlediği ifade edilebilir.

Bloomberg’de yer alan habere göre bu projede çalışan geliştiriciler farklı projelere kaydırılacak. Oyunun geleceğine dair ise herhangi bir bilgi bulunmuyor. Farklı kişilerin projeye kaydırılarak devam etmesinin halen bir olasılık olduğu belirtiliyor.

EA, son dönemde çok sayıda projeyi durduruyor, erteliyor veya iptal ediyor. Bu durum, şirkette bir şeylerin ters gidiyor olabileceğini düşündürüyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.