TOGG Yeni Bir Açıklama Yaptı! Uygulama Resmen Rekor Kırdı!

Türk otomobil Mobile kullanıcıları artık Trumore uygulamasını Togg'un App Store, Google Play ve App Gallery'deki dijital platformu üzerinden indirebiliyor. 20 Ocak'ta Togg, tromore uygulamasını App Store, Google Play ve App Gallery'de yayınladı.

Yayınlanma:
TOGG Yeni Bir Açıklama Yaptı! Uygulama Resmen Rekor Kırdı!

Sadece Türkiye'de erişime açılacak olan yazılım, büyük ilgi gördü ve kısa sürede App Store'un indirme listesinde üst sıralara yükseldi. Ön satış başladığında ilk olarak Google ve Yandex harita uygulamalarına benzeyen akıllı cihaz yerli otomobil Togg için de ön sipariş verilebilecek.

Birçok Kişi NFT ile Tanışacak

Güçlü ortaklıklar, uygulamanın daha birçok özelliği beraberinde getirmesini sağlayacaktır. Çevrimiçi satın alma için bir e-Cüzdan oluşturmak için tek gereken, programı indirmek ve bir kimlik (ID) oluşturmaktır; bu, araç içi ödemeler, mobil ödemeler ve dijital varlık cüzdanları oluşturmayı mümkün kılar. Öte yandan birçok kişiyi NFT ile tanıştıracak olan uygulama, seçilen rota ve mevcut seyahat koşullarına göre kişiye ve yolculuğa özel hazırlanmış dijital magnetleri gösterecek.

635bc8294e3fe1146439e5a7.webp

Siparişler Tam Olarak Şubat Ayında Açılacak

Togg CEO'su M. Gürcan Karakaş, Trumore dijital platformunun mobilite ekosistemini daha da büyüttüğünü belirterek, "Mobilite deneyimini yeniden keşfederek, tüketicilerin günlük hayatlarını daha rahat ve keyifli hale getirecek akıllı yaşam çözümleri inşa ediyoruz. Earn.more ve Go.more isimleri altında devam edeceğiz. Platformumuzu oluşturan Go.more, Play.more ve Scale.more ile mobilite ekosisteminin sağladığı tüm fırsatları sağlıyoruz” dedi.

Gürcan Karakaş, “Platformumuzun verileri işleme ve yapay zeka kullanarak geliştirme yeteneği, daha müreffeh, mobil, eğlenceli ve sürekli gelişen bir toplumun önünü açıyor. İlk çeyreğin sonunda ön siparişleri almaya ve ilk akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla buluşturmaya başlayacağız. Siparişler 2023 yılında bireysel kullanıcılara öncelik verilerek teslim edilecektir. Trumore portalı, kullanıcılara Togg akıllı cihazı için ön sipariş verme seçeneği de sunacak” diye ekledi.

Ön Sipariş Verme Hakkı Sağlandı

Togg'da önemli gelişme yaşandı. Türkiye’nin ilk yüzde 100 elektrikli yerli otomobili Togg, ekosisteminde önemli bir rolü olan mobil uygulaması Trumore'u yayımladı. Togg, Trumore'u akıllı telefonlarına indirenlerin ister NFT açık artırmasıyla, ister YeniLig'de yarışarak isterse de çekilişe katılarak ön sipariş verme hakkı doğacağını duyurdu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.