TOGG’da Beklenen Haber Nihayet Geldi! Çıkış Tarihi Belli Oldu 2023

TOGG’da araç piyasasındaki potansiyel müşterilerini heyecanlandıran paylaşım geldi. TOGG’da çıkış tarihi belli oldu. İşte detaylar!

Yayınlanma:
TOGG’da Beklenen Haber Nihayet Geldi! Çıkış Tarihi Belli Oldu 2023

Türkiye’nin yerel ve milli otomobili TOGG’dan beklenen müjde geldi. TOGG için geri sayıma geçildiği günlere giriş yapıldı. TOGG aracının fiyatlarının ne kadar olduğu satın almak isteyenler açısından son dönemde sıkça sorgulanıyor. Türkiye’de milyonların merakla beklemiş olduğu TOGG’da artık piyasada yer alması için sayılı günler kaldı desek yeridir. TOGG üretici şirket tarafından çıkış tarihi ile ilgili olarak net bir açıklama yapıldı.

Mart ayının sonlarına doğru çıkması beklenen TOGG’la ilgili şirket tarafından açıklama geldi. TOGG çıkış tarihine yaklaştığı şu günlerde fiyat paritesinin ne olduğu da alıcısı tarafından öğrenilmeye çalışılan önemli konular arasında yer alıyor. ÖTV matrahı ile ilgili açıklamalar yapılmaya başlanırken, TOGG’un fiyat listesiyle ilgili güncelleme yapıldı. Buna göre yerel elektrikli aracın güncel fiyatını öğrendikten sonra alım yapılmaya başlanacak.

ÖTV Matrahında Değişim Yaşandı!

Yerel otomobil olan TOGG, uzun süreden beri bekleniyordu. Resmi gazetede yayımlanan ÖTV matrah düzenlemesiyle de güncel fiyatları belli olmuştu. Elektrikli araçları kapsayan yeni düzenleme sonrasında TOGG fiyatının yeni güncel etiketinde fiyat artışı dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta itibariyle ön siparişlere geçen TOGG’un araç piyasasında yer alacağı tarih Mart ayı sonunda olacak.

Şirket tarafından aynı zamanda 20 bin akıllı cihaz üretimine başlanacakl olduğuna dair de açıklama geldi. NFT açık arttırmasında yoğun bir ilgi almayı başaran TOGG, piyasada dikkatleri üzerine çekmeyi başaran en iyi araç sınıfı içerisinde yer almayı başaracak.

Ön Sipariş ve Teslimat Tarihleri Belli Oldu!

TOGG ile ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada ön sipariş ve teslimat tarihleri belirlendi. Şirket tarafından yapılan açıklamada ön sipariş ve teslimat tarihine ilişkin tüm merak edilenlere yer verildi. Şirket açıklamasında tam 20 bin adet akıllı cihaz üretiminin yapılacak olduğunun bilgisi sunuldu. TOGG’a yoğun bir ilginin olduğu görülürken, bir an önce araç piyasasında yer alması için de sabırlı bir bekleyiş hakim.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.