TOGG'da Ön Sipariş İçin Artık Geri Sayım Başladı! Sıranızı Almayı Unutmayın

Türkiye Otomobil Girişim Grubu adıyla üretilen TOGG için artık geri sayım başladı. Milyonlarca kişinin beklediği bu konu ile ilgili açıklama yapıldı.

Yayınlanma:
TOGG'da Ön Sipariş İçin Artık Geri Sayım Başladı! Sıranızı Almayı Unutmayın

TOGG Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre ön sipariş alımı kısa süre içerisinde başlatılacak. 3 farklı yöntem üzerinden ön sipariş vermek mümkün olacak. Bir otomobilden çok daha fazlası için sloganı ile hazırlanan projenin ürünü olan TOGG kendisine ait dijital platform Trumore'un için mobil uygulamasını Google Play, App Gallery ve App Store için Kullanıma sunmuştu. TOGG akıllı cihazları için ön sipariş verme hakkı Yeni Lig Yarışması, çekiliş yöntemi ve NFT açık arttırması ile gerçekleştirilecek. TOGG resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuruda bu yöntemler üzerinden ön sipariş verileceği açıklandı.

TOGG Ceo’sundan Açıklamalar Geldi!

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarafından yapılan açıklamada belirlenen hedefler doğrultusunda Şubat ayı içerisinde ön ön siparişlerin açılacağı ve ilk akıllı cihazların yılın ilk çeyreğinin sonunda kullanıcılar ile buluşturulacağı ifade edilirken aynı zamanda siparişlerin bireysel kullanıcılara öncelik verilmek kaydıyla 2023 boyunca teslim edilmeye devam edileceği belirtildi. Bununla birlikte TOGG için kamu kurumları tarafından da alımlar gerçekleştirilecek. 2035 senesine kadar yapılan planlama ile en az 30 bin TOGG devlet kurumlarında kullanılacak. Bu konu ile ilgili ilk TOGG alımı bu yıl içerisinde gerçekleştirilecek. Bu konudaki alım süreci Devlet Malzeme Ofisi tarafından gerçekleştirilecek. Bu nedenle kamu alım takvimi de kesinleşti. Kamu TOGG alımlarında ilk olarak C segment SUV modeli alınacak ve devlet kurumlarının araç envanterine eklenecek.

yerli-otomobil-togg-tanitildi.jpg

Kamu Kurumları Bu Yıl 500 TOGG Alacak

Kamu kurumları için yapılacak alım neticesinde 2023 yılı için 300 tane TOGG alınacak. Yapılan planlamaya göre 2035 yılı bitimine dek toplamda 9.500 adet C segment SUV TOGG modeli kamu kurumlarının araç filosuna eklenecek. Bununla birlikte TOGG tarafından üretilecek bir Diğer model olan sedan otomobil için 4750 tane alın gerçekleştirilecek. Bunun dışında TOGG ticari modelinin de alınması ile birlikte kamu kurumlarındaki TOGG otomobillerinin sayısı 30 bin civarında olacak

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.