Tokat'ta Öğrenci Servisi Devrildi: 16 Kişi Yaralandı

Tokat'ta meydana gelen kazada bi öğrenci servisi devrildi. Devrilme sonucu 15 öğrenci ve minibüsün şoförü yaralandı. İşte detaylar ve bölgeden alınan son dakika bilgileri.

Yayınlanma:
Tokat'ta Öğrenci Servisi Devrildi: 16 Kişi Yaralandı

Son dakika haberi Tokat'tan geldi. Alınan bilgilere göre öğrencileri taşımakta olan bir sevis minibüsü, kontrolden çıkarak devrildi. Aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 16 kişi yaralandı.

Bugün sabah saatlerinde Tokat Sivas karayolu üzerinde bulunan Kızıliniş mevkisinde meydana gelen kazada, Uğrak Köyünden çeşitli okullarda okumakta olan öğrencileri şehir merkezine götürmekte olan ve 40 yaşındaki Cüneyt Aydın yönetiminde olduğu tespit edilen 60 S 0080 plakalı servis minibüsü, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak karşı şeritteki yol kenarında bulunan istinat duvarına çarparak devrildi.

Minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazayı görenler, durumu sağlık ve güvenlik ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralı öğrencilere ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Kazada yaralanan sürücü Cüneyt Aydın ve öğrenci servisinde bulunan 15 öğrenci ambulanslarla Tokat Devlet Hastanesi ve Gazi Osman Paşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu edinilen son dakika bilgileri arasında.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Gündem haberleri için TIKLAYIN

5haber.com  |  Tokat

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.